Afbeelding

Leidsche Rijn Centrum verandert in magisch kerstdorp ‘Slidesche Rijn’ met XL tubebaan

Ondernemend

LEIDSCHE RIJN > Van vrijdag 22 tot en met zondag 24 december wordt Leidsche Rijn Centrum omgetoverd tot ‘Slidesche Rijn’. Het Brusselplein transformeert tot betoverend kerstdorp, met als hoogtepunt een indrukwekkende tubebaan van maar liefst 26 meter lang. Neem plaats in een van de kerstkransbanden en slide into your holiday!

Als bijzondere start van de kerstvakantie organiseren de ondernemers van Leidsche Rijn Centrum het weekend voorafgaand aan Kerstmis een speciaal evenement. Het Brusselplein wordt omgetoverd tot het sfeervolle kerstdorp ‘Slidesche Rijn’ met een spectaculaire tubebaan als gratis attractie. Bezoekers kunnen plaatsnemen in een van de kerstkransbanden en genieten van een winterse glijpartij op de tubebaan. Halverwege de baan wordt een actiefoto gemaakt om het moment vast te leggen, en deze foto is na afloop direct te downloaden. Het is mogelijk om vrijwillig een donatie te doen, waarvan de opbrengsten aan het Ronald McDonald Huis in Utrecht worden geschonken. Leidsche Rijn Centrum draagt ook bij, zodat er een aanzienlijk bedrag naar dit prachtige doel gaat.

Om helemaal in de kerstsfeer te komen, worden muzikale optredens gegeven op het podium. Bij de houten chalets kunnen bezoekers koek en zopie halen en zich opwarmen bij het knisperende haardvuur. De lekkernijen worden verzorgd door lokale ondernemers Myabi, Indo food house, De Pizzabakkers en Tchin-Tchin. Bij het Hof van Bern (tegenover H&M) krijgen kinderen de kans om een foto te maken met de kerstman. De polaroidfoto kan mee naar huis worden genomen, of direct gratis verstuurd worden als kerstkaart. Een bezoek aan Slidesche Rijn is het perfecte uitje voor het hele gezin en een goed begin van de kerstvakantie.

Slidesche Rijn is geopend op vrijdag 22 december van 16.00 – 21.00 uur, zaterdag 23 december van 10.00 – 17.00 uur en zondag 24 december van 12.00 – 17.00 uur. Vrijdag 22 december is er tevens koopavond in Leidsche Rijn Centrum, waarbij de eerste honderd bezoekers van Slidesche Rijn een gratis oliebol ontvangen. Voor meer informatie, ga naar: www.leidscherijncentrum.nl/evenementen.

Afbeelding
Afbeelding
Straatroof op fietspad langs Pauwenkamp Nieuws
Afbeelding
Volgende stap zonnevelden in Haarrijnseplas Nieuws
Jannie van Kooten, vrijwilligerscoördinator.
Stichting Vrijwilligerszorg Thuis Sterven. Waar zou ú het liefst sterven? Ondernemend
Afbeelding
Explosie bij restaurant in Vleuten, wie weet meer? Nieuws
Afbeelding
Leeuwenhart Risicobeheer en Verzekeringen kent de klanten Persoonlijk contact hoogste prioriteit Ondernemend
Afbeelding
Plannen voor water in uw buurt? Vraag subsidie aan bij Hoogheemraadschap Gemeente
Een taxatie van gouden of zilveren sieraden kan u verrassen.
Goud Inkoop Bus komt weer langs in de regio Ondernemend
Afbeelding
Muzikale bootreis van Barok tot Broadway met Boddé en Zomer in Grote Kerk Loenen Vrije tijd
Afbeelding
Politie jaagt op autokrakers in Maarssenbroek Nieuws
Afbeelding
Gedeputeerden ontvangen eerste pakketlevering Hub Utrecht Oost Ondernemend
Afbeelding
Vijf vervoerders dingen mee naar Utrechtse OV-concessies Nieuws
Afbeelding
Politie De Meern rijdt scooterdieven klem na achtervolging Nieuws
Afbeelding
Familie speeltijd, speelgoed voor je kind, koffie/thee voor jou in De Pijler Vrije tijd
Sylvia Speel, projectleider Beheer & Onderhoud bij Beweging 3.0 en Nienke Bakker, programmamanager Duurzaam Ondernemen bij Beweging 3.0
Honderdste duurzaamheidscertificaat voor de Utrechtse zorg uitgereikt Ondernemend