Afbeelding
Theo van der Poll _ Logo SV TRIO

Gelijkspel voor teams schaakvereniging TRIO

Sport Ingezonden

DE MEERN > Deze week speelden zowel het zestal van TRIO 1 en TRIO 2 een externe competitiewedstrijd tegen respectievelijk de Rode Loper en Oud Zuylen. Beide wedstrijden waren zeer enerverend waarbij de beslissing pas in de laatste partij viel.

Het 2e team speelde uit tegen Oud Zuylen en had bij winst de koppositie in zicht. Echter alle tegenstanders in de poule en dat bleek ook in deze wedstrijd.

Het begon zeker voortvarend waarbij Theo van der Poll als eerste een degelijke remise behaalde waarna op dezelfde wijze Guido Galesloot zijn partij beëindigde. Robert Ploem en Hans van Dijk gaven een nog beter voorbeeld door met zeer fraaie mataanvallen van hun tegenstanders te winnen. Met een stand van 3-1 was het aan Chris van Meer en Floris Bongaerts om de overwinning binnen te halen. Echter Oud Zuylen rechtte de rug en beide tegenstanders trokken tot teleurstelling van TRIO het gelijkspel toch naar hun toe door Chris en Floris in een spannend eindspel te verslaan. Al met al een mooie schaakavond met een resultaat van 3-3 wat TRIO 2 op een gedeelde 2 plaats brengt.

Het 1e team speelde een thuiswedstrijd tegen de Rode Loper. Een wedstrijd tegen op papier een sterke(re) tegenstander waarbij een positieve uitslag TRIO naar de top van het klassement kon brengen.  Op het eerste bord speelde Maarten Remkes een degelijke partij die uiteindelijk vrij snel in een remise eindigde. Daarna lieten Hans Muller en Bas Geerdink zich verschalken door hun tegenstander waardoor  het resultaat in de laatste 3 partijen met een achterstand van 2,5-0,5 belangrijk was.  Dirk van de Geer speelde vervolgens na in een verloren stelling zeer goed terug gekomen te zijn verdienstelijk remise. Sebastiaan van Asselen was bijzonder succesvol en kon op fraaie wijze zijn partij winnen, waardoor met de laatste partij gaande, een stand van 3-2 op het bord stond.  

Edwin Weijers had de schone taak om zijn partij tot winst om te zetten wat hij op zeer prachtige wijze in het eindspel tot stand wist te brengen. Het duurde tot de laatste minuten van de partij maar met een toren en paard tegen een toren lukte het Edwin, onder het oog van alle overige spelers, om zijn tegenstander mat te zetten. Een prachtig individuele overwinning en voor TRIO 1 een zwaar bevochten maar verdiend 3-3 gelijkspel.

Afbeelding
Woningsluiting Zwanenkamp in Maarssenbroek wegens illegale prostitutie, drie mensen aangehouden Nieuws
Afbeelding
Belangrijke stap in nieuwbouw Ruimtekwartier in Maarssenbroek, start bouw 499 appartementen Nieuws
Afbeelding
Mathijs Bouwman nieuwe directeur-bestuurder van DE KOM. Lezersnieuws
Gezellig winkelen in hart van Maarssen.
Stenen winkels maken hart van Maarssen de moeite waard Ondernemend
Afbeelding
Utrechts Kunstdoolhof bijzondere soundtrack 'Uit het oog' van Eefje de Visser vormt soundtrack voor Doloris Anoma Maze Lezersnieuws
Optreden in De Ingelanden
Geslaagd optreden door Zanggroep Hoge Weide in De Ingelanden Vrije tijd
Afscheid van voorzitter Henny Smorenburg.
Succesvolle Algemene Ledenvergadering bij Onderling Verzekerd Ondernemend
Afbeelding
Nederland U17 bezoekt korfbalvereniging Fiducia Sport
Afbeelding
Boeren en tuinders overhandigen eerste spandoek aan de provincie Utrecht Nieuws
Afbeelding video over focusgebieden stad Utrecht
Zorgen in Stichtse Vecht over windmolens op Lage Weide, vragen PVV en Lokaal Liberaal Nieuws
default
Start bouw van de eerste 165 sociale huurwoningen in Cartesius in Utrecht Nieuws
Afbeelding
LEF makelaars ook actief in Maarssen(broek) Ondernemend
Afbeelding
Plan Natuurgebied Zuilen: meer natuur en biodiversiteit Nieuws
Poster Bel is het beest #belishetbeest
De volwassen toneelgroep van Sesar speelt de spraakmakende voorstelling: Bel is het beest.. Vrije tijd