Afbeelding

Zondag 18 februari: PK Sport Bosdijkloop

Sport

REGIO > Deze zondag organiseert Toer Trimclub De Merel de 44e ste PK Sport Bosdijkloop. Wethouder Maarten van der Greft geeft het startschot voor alle afstanden.

Inschrijven en wedstrijdsecretariaat

Of je als getrainde loper je PR wilt verbeteren of een sportief rondje wilt hardlopen met vrienden of familie, iedereen is welkom! De kinderen starten met hun 1 kilometer Kids Run om 11:30 uur. Vanaf 12:00 uur gaan ca. 500 deelnemers van start op de 5 en 10 kilometer en de halve marathon. Op de dag van de loop bedraagt het inschrijfgeld voor de 5 kilometer 8 euro en voor de 10 kilometer en de halve marathon (deelname vanaf 16 jaar) 10 euro, betaling contant of per QR-code (geen pin betaling mogelijk). Het inschrijfgeld is inclusief huur van een Ipico chip voor de tijdregistratie. Deelname aan de Kids Run is GRATIS! Voorinschrijven op www.inschrijven.nl met een vroegboekkorting van 2 euro is nog mogelijk t/m donderdag 15 februari. De start- en finishlocatie zijn nabij het wedstrijdsecretariaat, sporthal De Boei, Kerklaan 32 in Vinkeveen en voorzien van kleedruimten, douches, diverse zalen voor inschrijving, prijsuitreiking, tasseninname, EHBO en een foyer met horeca-faciliteiten.

Verkeersplan en parkeren

Het doorgaande verkeer kan op zondag hinder ondervinden op de Demmerik tussen 12:00 en 14:00 uur. De Roerdompstraat (start- en finishlocatie) is van 10:00 tot 14:30 uur voor alle verkeer afgesloten. De buslijnen 126 en 130 zullen tot 14:30 uur rijden via de N212, de N201, afrit Vinkeveen nemen en dan via de bushalte bij het viaduct de route verder vervolgen. Parkeermogelijkheden zijn er vanaf de N201 op het Kloosterplein (Herenweg) en achter sporthal De Boei (Tuinderslaantje) en vanaf de N212 bij het winkelcentrum Zuiderwaard (Plevierenlaan).

Prijsuitreiking en uitslagen

De prijsuitreiking van de 1 kilometer Kids Run is om 11:50 uur op de brug voor sporthal De Boei. De overige prijsuitreikingen vinden plaats in De Boei: 5 kilometer om 13:00 uur, 10 kilometer om 13:30 uur en de halve marathon om 14:00 uur. Op de 10 kilometer en de halve marathon zijn er geldprijzen, welke alleen bij de huldiging op de dag van de loop worden uitgereikt. De uitslagen staan vanaf 17:00 uur op www.uitslagen.nl. Meer info: www.ttcdemerel.nl, Peter Meijer, tel. 06-48013782, of e-mail: bosdijkloop@gmail.com.

Monique Becking van Platvorm Vrij Parkeren overhandigt 1200e poster aan CDA-fractie
CDA Utrecht steunt Platform Vrij Parkeren Nieuws
Afbeelding
Kindertriathlon Leidsche Rijn zoekt vrijwilligers Sport
Afbeelding
Denk mee over wonen in Utrecht, nu en in de toekomst Nieuws
Afbeelding
Utrecht op zoek naar extra plekken voor asielzoekers door Spreidingswet Nieuws
Afbeelding
Winnaars 1e Doublette toernooi Henk Koet en Frans de Wide. Sport
Gezellig samen lunchen met gasten van de zonnebloem Harmelen
Gezellig uitje Zonnebloem Harmelen naar tuincentrum Intratuin Lezersnieuws
Afbeelding
Onderzoek naar meer groen, voorzieningen en woningen aan Graadt van Roggenweg Nieuws
De Hollandse Pot Enzo VV Utrecht maakt kans op landskampioenschap
Vijfde finale in drie jaar voor volleybalsters De Hollandse Pot Enzo VV Utrecht Sport
Afbeelding
Afvallen met injecties: doorbraak op het gebied van gewichtsverlies Ondernemend
Afbeelding
Onderzoek Rekenkamer Veel stembureaus in stad Utrecht niet of zeer moeilijk toegankelijk Nieuws
Afbeelding
Vrijheidswandelingen, verhalen van verzet, kleindochters Wolter Heukels en Bevrijdingsfestival in Bibliotheek Neude Nieuws
De gespreksleiders op de bijeenkomst
Krachtig ouder worden in Stichtse Vecht, praat vandaag over morgen Nieuws
Een taxatie van gouden of zilveren sieraden kan u verrassen.
Goud Inkoop Bus komt weer langs in de regio Ondernemend
Afbeelding
PAS-melders krijgen prioriteit in Utrechtse stikstofbank Nieuws