Afbeelding

Toneelworkshops Halloween voor kinderen herfstvakantie van Sesar Toneel

Vrije tijd

VLEUTEN > Sesar toneel organiseert in de herfstvakantie toneelworkshops ‘Halloween’ voor kinderen tussen de 4 en 15 jaar. We doen leuke, een tikkeltje griezelige, toneelspelletjes en maken een korte voorstelling onder begeleiding van onze regisseurs. Daarnaast organiseren we voor oudere kinderen (en volwassenen) een Masterclass ‘Horror: de kunst van Scare Acting’.

Halloween-workshops voor kinderen

De workshops voor kinderen zijn in buurtcentrum De Hoge Weide, Laurierweg 104, in Leidsche Rijn Utrecht.

Woensdag 20 oktober: van 13:00 tot 15:00 uur (8 tot 12 jaar):

je reist mee met de griezelbus! Je leert hoe je de beste Halloween Act in elkaar zet en je brengt jouw eigen griezelverhaal tot leven.

Zaterdag 23 oktober: van 13:00 tot 15:00 uur (4 tot 6 jaar): de boze heks woont in het bos en is meestal verschrikkelijk humeurig is. De egel, de haas, de merel en de uil zijn bang voor de heks, maar ook nieuwsgierig naar haar toverkunsten. Kijk maar uit, want als de heks boos is, tovert ze iedereen in iets anders!

Wil je meedoen? Meld je aan via www.sesartoneel.nl/halloweenworkshops We gaan er een leuk én griezelig feestje van maken! Kosten € 10.

Masterclass Horror: de kunst van Scare Acting

Deze masterclass is voor iedereen van 14 jaar en ouder.

Zaterdag 23 oktober: van 10:00 tot 16:30 uur is de masterclass ‘Horror: de kunst van scare acting’ in buurtcentrum De Weide Wereld, Teunisbloemlaan 50, in Vleuten.

Horror is altijd populair geweest. Mensen vinden het leuk om te griezelen in bioscopen en theaters, maar ook in attractieparken: steeds vaker zijn er speciale Halloween Events.

Tijdens de masterclass leer je wat de aantrekkingskracht van horror is, hoe je een goede ‘scare’ neerzet en hoe je spanning opbouwt. Lijkt het je leuk (en spannend!) om meer te leren over het werken als ‘scare actor’? Schrijf je dan in via www.sesartoneel.nl/halloweenworkshops

Kosten € 30.

Sesar toneel is al meer dan 10 jaar dé toneelvereniging in Leidsche Rijn voor en door jongeren. De voorstellingen zijn gebaseerd op bestaande verhalen die de spelers in een eigentijds jasje gieten samen met een professionele regisseur. De meer ervaren jongeren bedenken, schrijven en produceren hun eigen toneelstuk. Door toneelspelen leren kinderen presenteren, improviseren, omgaan met teksten, samen spelen en vooral veel plezier hebben. Het helpt bij creatief denken en versterkt het zelfvertrouwen. Het optreden voor een groot publiek in een echt theater is de kers op de taart. Sesar organiseert in de schoolvakanties thema workshops voor jong en oud. Er is ook een toneelgroep voor volwassenen.

Afbeelding
Leidsche Rijn Centrum verrast St. Antonius Ziekenhuis, Voedselbank en Speelgoedbank met Rijntje doeboeken en knuffels Nieuws
Afbeelding
Eetadressen gezocht: nodig vluchtelingen uit de Utrechtse noodopvang uit voor een etentje Nieuws
Afbeelding
Inzameling DE-waardepunten voor Voedselbank Woerden Lezersnieuws
Afbeelding
Het Naardermeer: vakmanschap met de natuur Lezersnieuws
Afbeelding
Pubquiz Règâhs in VLeuten brengt 3.649 euro op voor onderzoek naar kanker Nieuws
Afbeelding
Twee karateka’s Sportschool Yuzyo geslaagd voor hun zwarte band. Sport
Afbeelding
9 december Dialoog bij Resto VanHarte Leidsche Rijn! Lezersnieuws
Afbeelding
Na lange tijd weer open avonden op het VeenLanden College! Ondernemend
Afbeelding
Gospelkoor Rejoice met jaarlijkse kerstconcert in Torenpleinkerk Vrije tijd
Afbeelding
Het Ouderenfonds deelt samen met vrijwilligers feestelijke kerstboxen uit aan ouderen in Vleuten/De Meern Nieuws
Afbeelding
De Goud Inkoop Bus staat er weer Ondernemend
Afbeelding
Gemeente gunt collectieve warmte- en koudesysteem voor Beursgebied aan Eneco Nieuws
Afbeelding
Kerstshow en winterse sferen bij Tuincentrum Steck in Utrecht Overvecht Ondernemend
Afbeelding
Studie-informatiemarkt op RSG Broklede drukbezocht Ondernemend