Afbeelding

Toneelworkshops Halloween voor kinderen herfstvakantie van Sesar Toneel

Vrije tijd

VLEUTEN > Sesar toneel organiseert in de herfstvakantie toneelworkshops ‘Halloween’ voor kinderen tussen de 4 en 15 jaar. We doen leuke, een tikkeltje griezelige, toneelspelletjes en maken een korte voorstelling onder begeleiding van onze regisseurs. Daarnaast organiseren we voor oudere kinderen (en volwassenen) een Masterclass ‘Horror: de kunst van Scare Acting’.

Halloween-workshops voor kinderen

De workshops voor kinderen zijn in buurtcentrum De Hoge Weide, Laurierweg 104, in Leidsche Rijn Utrecht.

Woensdag 20 oktober: van 13:00 tot 15:00 uur (8 tot 12 jaar):

je reist mee met de griezelbus! Je leert hoe je de beste Halloween Act in elkaar zet en je brengt jouw eigen griezelverhaal tot leven.

Zaterdag 23 oktober: van 13:00 tot 15:00 uur (4 tot 6 jaar): de boze heks woont in het bos en is meestal verschrikkelijk humeurig is. De egel, de haas, de merel en de uil zijn bang voor de heks, maar ook nieuwsgierig naar haar toverkunsten. Kijk maar uit, want als de heks boos is, tovert ze iedereen in iets anders!

Wil je meedoen? Meld je aan via www.sesartoneel.nl/halloweenworkshops We gaan er een leuk én griezelig feestje van maken! Kosten € 10.

Masterclass Horror: de kunst van Scare Acting

Deze masterclass is voor iedereen van 14 jaar en ouder.

Zaterdag 23 oktober: van 10:00 tot 16:30 uur is de masterclass ‘Horror: de kunst van scare acting’ in buurtcentrum De Weide Wereld, Teunisbloemlaan 50, in Vleuten.

Horror is altijd populair geweest. Mensen vinden het leuk om te griezelen in bioscopen en theaters, maar ook in attractieparken: steeds vaker zijn er speciale Halloween Events.

Tijdens de masterclass leer je wat de aantrekkingskracht van horror is, hoe je een goede ‘scare’ neerzet en hoe je spanning opbouwt. Lijkt het je leuk (en spannend!) om meer te leren over het werken als ‘scare actor’? Schrijf je dan in via www.sesartoneel.nl/halloweenworkshops

Kosten € 30.

Sesar toneel is al meer dan 10 jaar dé toneelvereniging in Leidsche Rijn voor en door jongeren. De voorstellingen zijn gebaseerd op bestaande verhalen die de spelers in een eigentijds jasje gieten samen met een professionele regisseur. De meer ervaren jongeren bedenken, schrijven en produceren hun eigen toneelstuk. Door toneelspelen leren kinderen presenteren, improviseren, omgaan met teksten, samen spelen en vooral veel plezier hebben. Het helpt bij creatief denken en versterkt het zelfvertrouwen. Het optreden voor een groot publiek in een echt theater is de kers op de taart. Sesar organiseert in de schoolvakanties thema workshops voor jong en oud. Er is ook een toneelgroep voor volwassenen.

Afbeelding
Brandweer Breukelen in actie op de A2 Nieuws
Afbeelding
A12 Galecopperbrug richting Arnhem ook op 20 en 21 april dicht Nieuws
Afbeelding
Maak kennis met Bridge! Vrije tijd
Afbeelding
Meer groen en bloemen in het Waterwinpark Nieuws
Afbeelding
Nationale Bijentelling: ook provincie Utrecht zet zich in voor de bij Nieuws
Afbeelding
Jongeren brengen wervelende show Podium Takeover in Podium Hoge Woerd Nieuws
Afbeelding
In Between Café Leidsche Rijn voor inspiratie naar leuke baan Nieuws
Afbeelding
Beter voetballen, leer het van een prof bij VIOD Sport
...
Geef uw mening over het openbaar vervoer in provincie Utrecht Nieuws
Afbeelding
Samen aan de slag voor schone Vecht Nieuws
Afbeelding
Sams Kleding actie in Harmelen voor versterking basisonderwijs Ethiopië Lezersnieuws
Haarrijnseplas
Subsidie energietransitie nu ook voor lokale distributie van elektriciteit in Utrecht Nieuws
Afbeelding
Nieuw asfalt Rijksstraatweg met busbaan in De Meern Gemeente
Afbeelding
Waterpolodames Watervlo kampioen Sport