Afbeelding

ParkPodium Breukelen zoekt artiesten: wie durft?

Vrije tijd

BREUKELEN > Met weer een zomer vol concerten voor de boeg is ParkPodium Boom en Bosch op zoek naar artiesten die het programma weer net zo spetterend en swingend maken als andere jaren. Wie eens op het mooiste openluchtpodium uit de regio wil optreden, is van harte uitgenodigd!

Al bijna dertig seizoenen verwent ParkPodium zijn bezoekers in de zomer op zondag met fantastische muziek van alle genres: blues, rock, fanfaremuziek, jazz, Nederlandstalig, Franse chansons en meer. En dat in hartje Breukelen, zonder entreegeld te vragen. Het park en de muziek zijn inmiddels een grote publiekstrekker voor muziekliefhebbers van binnen en buiten de regio. Op een stoel, aan een sta- of picknicktafel of op een kleedje kunnen zij wekelijks genieten van maar liefst twee optredens, veel Hollandse gezelligheid en een lekker hapje en drankje.

Kom ook in de line-up 

Voor artiesten is het een geweldige eer om in de line-up te staan van dit jaarlijks terugkerend festival, dat tien zondagmiddagen het Breukelse park opluistert. Vele bekende en minder bekende muzikanten, bands, zangers en zangeressen stonden al ín of vóór de monumentale muziektent. Meestal met een geweldig succes. ParkPodium is ook dit jaar weer hard op zoek naar artiesten: toppers die zich al bewezen hebben op verschillende podia en die het amateurniveau bijna ontstijgen. Niet alleen is de bezoeker daarmee verzekerd van een fijne muziektraktatie, voor de optredende artiest betekent het veel lof en naamsbekendheid.

Wie waagt de sprong?

 Wil jij zingen of spelen op ParkPodium of ken je een goede artiest? Neem dan contact op met Jack Salakory of Jan Blom die verantwoordelijk zijn voor de programmering. Dat kan via een e-mail naar programma@parkpodium.nl. Wie weet wordt het een gouden match..!

Meehelpen kan ook 

Om ParkPodium tot een succes te maken zijn naast spraakmakende artiesten ook vele vrijwilligers in touw. Hulp is van harte welkom. Denk aan het bemensen van de informatiebalie en de cateringwagen, en het opbouwen van het terrein met tenten, stoelen, parasols et cetera. Wil je in een enthousiast team meewerken aan een volgend succesvol seizoen? Neem dan contact op met de organisatie via vrijwilligers@parkpodium.nl.

Foto’s : Aart Reitsma

Tekst: Monique Linnemann

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Utrecht lanceert meetlat voor nieuwe economie met biodiversiteit en circulaire economie Nieuws
Afbeelding
Succesvolle voedselbankactie door volleybalvereniging UVV-Sphynx Nieuws
Afbeelding
Campagne Onderdompelen vraagt actie voor de stedelijke (onder)waterwereld van Utrecht Nieuws
Afbeelding
COA vraagt om noodopvang in Woerden voor asielzoekers Nieuws
Afbeelding
TheWeeknd op de Fabrique in Maarssen, een nieuw lifestyle festival waar je geïnspireerd wordt Ondernemend
Afbeelding
Brandweer Breukelen in actie op de A2 Nieuws
Afbeelding
A12 Galecopperbrug richting Arnhem ook op 20 en 21 april dicht Nieuws
Afbeelding
Maak kennis met Bridge! Vrije tijd
Afbeelding
Meer groen en bloemen in het Waterwinpark Nieuws
Afbeelding
Nationale Bijentelling: ook provincie Utrecht zet zich in voor de bij Nieuws
Afbeelding
Jongeren brengen wervelende show Podium Takeover in Podium Hoge Woerd Nieuws
Afbeelding
In Between Café Leidsche Rijn voor inspiratie naar leuke baan Nieuws
Afbeelding
Beter voetballen, leer het van een prof bij VIOD Sport
...
Geef uw mening over het openbaar vervoer in provincie Utrecht Nieuws