Afbeelding

Eindelijk weer evenement in Leidsche Rijn Pasar 2.0 festival twee dagen op Berlijnplein

Vrije tijd

LEIDSCHE RIJN > In 2019 stonden vele leuke muzikale, theatrale en culturele entertainment evenementen gepland onder de stationsoverkapping ‘Perron 9’ op het Berlijnplein.

Winter Wonder World, Terrastival, Party Bazar, Utrecht Live !, Foodies&Goodies, Pasar 2.0 festival. Ze konden als gevolg van de corona virus pandemie allemaal helaas niet doorgaan en werden opgeschoven naar 2021. Met gepaste trots mag nu officieel worden aangekondigd dat het eerste evenement onder de stationskappen op het Berlijnplein op zaterdag 28 en zondag 29 augustus een feit zal gaan worden: het Pasar 2.0 festival.


Vermaak voor alle leeftijden

Tijdens een bezoekje aan het Pasar 2.0 festival zal het ongetwijfeld zeker niet aan goed live entertainment ontbreken en swingt het podium programma de pan uit. Er is namelijk non-stop, stevig live entertainment. Hele leuke all-round live orkesten, diverse artiesten, DJ’s en performers zorgen beide dagen voor een goede ambiance en sfeer. Iedereen die van echt goed exotisch eten uit verschillende windstreken of gewoon van een lekker verfrissend drankje houdt, zit bij het Pasar 2.0 festival goed. Bij de aanwezige food trucks en eettentjes is er een divers aanbod van het allerlekkerste, vers bereide ‘street food’ te vinden. Ook kan je er genieten van heerlijke wijn, exotische drankjes, speciaal bier, lekkere fruit cocktails en nog veel meer.


Veelzijdige gezellige markt

Je kunt naar hartenlust wandelen langs de exclusieve lifestyle kraampjes en raakt niet uitgekeken op de diversiteit. Vele producten zijn uniek in hun soort, handgemaakt en exclusief omdat ze niet in de winkel verkrijgbaar zijn. Er zijn onder andere (handgemaakte) sieraden, cosmetica, woondecoratie, lederwaren, cosmetica, modeaccessoires, handycrafts en kleding verkrijgbaar. Er is leuk vertier te vinden voor jong en oud. Er is ook aan kindervermaak gedacht en er zijn voor hen vele lekkernijen verkrijgbaar zoals suikerspin, poffertjes, snoep, ijs, popcorn en slush puppy.


Toegangscontrole

Toegang tot het Pasar 2.0 festival is uitsluitend mogelijk middels het bij de ingang tonen van een vaccinatiebewijs, corona-app of negatief sneltest bewijs van minder dan 24 uur oud. Dit geldt voor iedereen van 18 jaar en ouder.

QR-code entreekaart verplicht

Vanwege de corona wetgeving is slechts een beperkt aantal bezoekers toegestaan en is het daarom verplicht om vooraf online een QR-code te kopen. Deze kost slechts € 3,50 per persoon voor alle bezoekers vanaf 12 jaar. Voor 65-plussers en kinderen tot 12 jaar geldt het gereduceerde tarief van € 2,00 en kinderen tot en met 4 jaar kunnen zonder QR-code naar binnen. Uitsluitend indien ze nog voorradig zijn, kan je bij aankomst bij de ingang je QR-code kopen, echter hiervoor geldt per persoon dan wel een toeslag à € 2,50. Je kan met een code tot maximaal zes personen naar binnen.

Een QR-code voor toegang is online verkrijgbaar via www.pasar20festival.nl/entree.

Afbeelding
Afbeelding
Het Gebouw, tegenover Madridstraat in LRC
Utrecht wijst 36 jonge monumenten aan, ook in Leidsche Rijn Nieuws
Afbeelding
Gratis huiswerkbegeleiding in buurtcentrum De Pijler Vrije tijd
Afbeelding
Provincie Utrecht maakt als aandeelhouder Stedin werk van oplossen netcongestie Nieuws
Afbeelding
Bouw van de Centraalbrug in Woerden begint volgende week Nieuws
Afbeelding
Dagtafeltennistoernooi Fletio in jubileumjaar Sport
Afbeelding
Knoop Autobedrijven Mazda dealer voor regio Groot Utrecht Ondernemend
Afbeelding
Kindermuziekweek concert Vrije tijd
Afbeelding
MAESONS en Urban Trail Utrecht voor KWF: win het gesigneerde Arsenal shirt van Jurriën Timber Sport
participatiebijeenkomst aangaande het nieuwe hospice
Omwonenden Mantelmeeuw-nieuwbouw denken mee Nieuws
Afbeelding
Ruim voldoende voor het OV in de provincie Utrecht Nieuws
Afbeelding
Harmonieorkest Vleuten Brengt Inspirerend Optreden in Tivoli Vredenburg: "Doe Normaal!" Nieuws
Afbeelding
Lezing over de Utrechtse sportgeschiedenis in Vleuten, De Meern en Leidsche Rijn Vrije tijd
Afbeelding
Koningsdag vier je in Leidsche Rijn Centrum! Ondernemend
Afbeelding
Resto VanHarte kookt voor de buurt én voor gemeenteraadsleden in het bedrijfsrestaurant Woonin Lezersnieuws