Afbeelding

Gratis kunstprent bij lijstenatelier Bert Borkus in Breukelen

Ondernemend

BREUKELEN > Als vurig pleitbezorger van schilderijen en prenten in huis, geeft lijstenmaker Bert Borkus in de maand september kunstprenten, uit zijn grote collectie van Nederlandse en Franse schilders cadeau.

 De deal is dat de ontvanger deze dan laat inlijsten in zijn lijstenatelier. Daarnaast krijgt iedere klant één van de filosofische boekjes die hij schreef. Waarbij de keus gaat tussen zijn filosofisch zakboek ´´GELUK is het zien van mogelijkheden´´, met daarin 50 korte verhalen over levenskunst én zijn onlangs verschenen bloemenboekje ´´ GELUK IS HUGGEN MET BLOEMEN´´, waarin ruim 100 bloemen uit zijn wilde bloementuin zijn afgebeeld, opgeleukt met filosofische verhalen over ´´rustpunten voor de geest´´. Met deze actie wil de filosofische kunstliefhebber en schrijver van korte verhalen zijn klanten enthousiasmeren om meer open te staan voor de vele mogelijkheden die er zijn om rustpunten voor de geest te herkennen en bruikbaar te maken in het dagelijks leven. In zijn toegankelijke verhalen gaat het dan bijvoorbeeld over mooie dingen in huis halen, luisteren naar muziek, zingen, kijken naar kunst, verpozen met een boek, wandelen, tuinieren en ook thuis samen tafelen. Een vaak terugkerend thema is zijn pleidooi om vaker de tijd te vertragen door naar je interne klok te luisteren en de dwangmatige externe klok geregeld uit te schakelen. 

Zo deelt hij in zijn kleine knusse winkeltje graag zijn levenswijsheid met zijn klanten, waarmee de ambities van de vierentachtig jarige ambachtsman verder gaan dan het runnen van zijn lijstenatelier en prentenkabinet. Blijft onverlet dat hij met zijn ervaring als kunsthandelaar met geduldige aandacht zijn klanten helpt mooie lijsten te kiezen uit zijn ruime assortiment, die hij dan voor een nette prijs maakt. U vindt hem op zaterdagmiddag van 13.00 tot 16.00 uur bij de brug aan de Dannestraat 14 in Breukelen. Een afspraak op een ander tijdstip kan ook via mob. 0654383941. Info www.bertborkus.nl

Afbeelding
Utrecht lanceert meetlat voor nieuwe economie met biodiversiteit en circulaire economie Nieuws
Afbeelding
Succesvolle voedselbankactie door volleybalvereniging UVV-Sphynx Nieuws
Afbeelding
Campagne Onderdompelen vraagt actie voor de stedelijke (onder)waterwereld van Utrecht Nieuws
Afbeelding
COA vraagt om noodopvang in Woerden voor asielzoekers Nieuws
Afbeelding
TheWeeknd op de Fabrique in Maarssen, een nieuw lifestyle festival waar je geïnspireerd wordt Ondernemend
Afbeelding
Brandweer Breukelen in actie op de A2 Nieuws
Afbeelding
A12 Galecopperbrug richting Arnhem ook op 20 en 21 april dicht Nieuws
Afbeelding
Maak kennis met Bridge! Vrije tijd
Afbeelding
Meer groen en bloemen in het Waterwinpark Nieuws
Afbeelding
Nationale Bijentelling: ook provincie Utrecht zet zich in voor de bij Nieuws
Afbeelding
Jongeren brengen wervelende show Podium Takeover in Podium Hoge Woerd Nieuws
Afbeelding
In Between Café Leidsche Rijn voor inspiratie naar leuke baan Nieuws
Afbeelding
Beter voetballen, leer het van een prof bij VIOD Sport
...
Geef uw mening over het openbaar vervoer in provincie Utrecht Nieuws