Afbeelding

Grootste reuzenrad van Nederland in Breukelen

Nieuws

BREUKELEN > De winkeliers in Breukelen en de Oranjevereniging pakken flink uit in het weekend van vrijdag 17 september tot en met zondag 19 september. 

Het is de Oranjevereniging toch gelukt. Wat in het vat zit verzuurt niet. ’Dit was de mooie slogan van de Oranjevereniging van afgelopen Koningsdag. ‘Sinds april zijn wij met trots de allergrootste vereniging van de Stichtse Vecht en dat willen wij uiteraard blijven (en groter worden!)Je kan je nu nog aanmelden en ons ondersteunen als lid (voor minimaal/maar €10,-/jaar)! Doe dit snel op www.ovbreukelen.nl‘.aldus het bestuur. ‘Om even terug te komen op onze mooie slogan: de Oranjevereniging zou de Oranjevereniging niet zijn om letterlijk en figuurlijk GROOTS uit te pakken!! Geloof mij, dit is écht GROOTS!! Enige tijd geleden kwamen wij met de aankondiging dat wij (met medewerking van vele sponsors/donateurs) een geweldig reuzenrad zouden plaatsen op de Kerkbrink! Helaas door wat miscommunicatie is dit evenement niet doorgegaan. Wij hebben er echter alles aan gedaan om dit alsnog voor elkaar te krijgen en niet zonder succes!!! Het enige ‘minpuntje’ is echter dat het reuzenrad niet op de Kerkbrink zal komen te staan maar op de Markt! Waarom? Omdat dit reuzenrad nog groter is dan het rad dat op de Kerkbrink zou komen te staan.’

Op vrijdag 17, zaterdag 18 en zondag 19 september zal het grootste reuzenrad van Nederland in Breukelen staan. Uiteraard voor iedereen gratis toegankelijk!! Ben je lid van de OVB? Hou dan jouw brievenbus in de gaten aankomende week want dan krijg je voorrang en een leuke attentie!! Des te meer een reden om alsnog lid te worden toch? (En nee, je hoeft niet perse uit Breukelen te komen). Gemeente Stichtse Vecht, sponsoren en donateurs: alvast bedankt voor jullie fantastische medewerking! Tot volgende week allemaal’, aldus het bestuur. 

Op de Markt komt een groot reuzenrad van 38 meter hoog voor een uniek uitzicht over Breukelen. Een prefecte afsluiting van de zomer en mooie kans om elkaar te ontmoeten en bij te praten met een hapje en drankje op het terras, want er is nog veel meer te doen in het centrum. Vrijdag is er nog een dobbelactie bij de winkeliers voor kortingen en ook zaterdag zijn er leuke acties van de lokale middenstanders. Ook staan er dan springkussens op de Kerkbrink en kunnen kinderen zich laten schminken. Volgende week nog meer details over het Bijzonder, Bruisend weekend in Breukelen in VARnws.

Afbeelding
Kringloopwinkel De Sirkel krijgt kans op Circulair ambachtscentrum bij nieuw afvalstation. Nieuws
Een taxatie van gouden of zilveren sieraden kan u verrassen.
Goud Inkoop Bus komt weer langs in de regio Ondernemend
Informatie
LbnK organiseert de wielertoertocht Gerard Vianen Classic op Hemelvaartsdag 9 mei 2024 Vrije tijd
Afbeelding
PAS-melders krijgen prioriteit in Utrechtse stikstofbank Nieuws
Spijkerbroek hangen. Te gek!
Rondom Koningsdag organiseert de Oranjevereniging Maarssen-Dorp enkele activiteiten, vooral voor kinderen Vrije tijd
Afbeelding
Bestuurders Hollandse Plassen-gemeenten slaan handen ineen met samenwerkingsconvenant Nieuws
Afbeelding
Poldermodellen gaven een spetterend optreden in 4-en-1 in Breukelen Lezersnieuws
Afbeelding
Tulpencursus van MHV, jeugd maakt kennis met hockey Sport
De telefoon weer boven water
Duikers halen telefoon van toeristen uit Vecht in Breukelen Lezersnieuws
----
Uitslagen Schietsportvereniging Loenen Sport
Afbeelding
De Boffers naar Dierentuin Amersfoort als afsluiting van seizoen Lezersnieuws
Afbeelding
Succesvolle voedselbankactie voor Stichtse Vecht door volleybalvereniging UVV-Sphynx Lezersnieuws
Afbeelding
Sterke stijging fietsendiefstal in Stichtse Vecht, ook meer drugshandel Nieuws
Afbeelding
Campagne Onderdompelen vraagt actie voor de stedelijke (onder)waterwereld van Utrecht Nieuws

Vrije tijd

Sport

Ondernemend

Lezersnieuws