Afbeelding

Gemma Verzuu nieuwe eigenaresse van Etos in Winkelcentrum Terwijde

Ondernemend

LEIDSCHE RIJN > Sinds vrijdag 1 oktober 2021 is Gemma Verzuu-Roelen de nieuwe en trotse eigenaresse van Etos Verzuu Terwijde. Hiermee is een lang gekoesterde wens uitgekomen. Gemma droomde er al jaren van om ondernemer te worden en de kans om een eigen Etos filiaal te beginnen in haar eigen woonomgeving, liet ze niet onbenut. Gemma en haar man Mischa Verzuu zijn beiden geen onbekenden in het retaillandschap van Vleuten-De Meern en Leidsche Rijn. Samen werkten ze jarenlang voor o.a. de Albert Heijn in De Meern en Vleuterweide. Met de laatstgenoemde supermarkt werden zij in 2015-2016 uitgeroepen tot beste supermarkt van Nederland.

Gemma: “Ik heb enorm veel zin om mijn eigen Etos filiaal in Winkelcentrum Terwijde te starten en ik zit boordevol ideeën en plannen, waarvan een aantal al direct merkbaar zullen zijn. Ik ga namelijk starten met een aantal nieuwe productlijnen zoals bijvoorbeeld met Janszen - producten voor home, body & cadeau. En ik ga het assortiment uitbreiden qua make up, parfums en de Baby-VIB lijn (Very Important Baby).” Tevens heeft Gemma een training “cadeaus inpakken” gevolgd. Voor iedere feestelijke gelegenheid ben je bij Etos Terwijde dus aan het juiste adres.

Lokaal ondernemen

Dat Gemma zelf in Terwijde woont, zorgt ervoor dat zij zich straks helemaal thuis gaat voelen in het hart van haar buurt. “Samen met mijn team zullen wij al onze gasten hartelijk ontvangen en er alles aan doen om aan de wensen te voldoen. Klantvriendelijkheid, een verrassend assortiment en een fijne beleving staan centraal”, aldus Gemma. Ze vervolgt: “Omdat ik zelf in Terwijde woon en zie hoeveel ouders er in de ochtend al op ons mooie winkelcentrum rondlopen heb ik besloten om per direct de openingstijden te verruimen. We zullen van maandag t/m zaterdag open zijn van 8:30 uur tot 18:30 uur en op zondag van 11:00 tot 17:00 uur.

Kortom vanaf vandaag is iedereen meer dan welkom bij Etos Verzuu Terwijde op de Ella Fitzgeraldplein 3 in Winkelcentrum Terwijde. Meer informatie is te vinden op https://www.winkelcentrumterwijde.nl/winkels/etos/

Afbeelding
Jongeren nemen Podium Hoge Woerd over Nieuws
default
A12 Galecopperbrug bij Utrecht richting Arnhem in april 2024 drie dagen overdag dicht, omleiding ook via Zuilense Ring Nieuws
Afbeelding
Opening nieuwe locatie ZilverFitness in De Meern, 55 plussers sterker door ZilverFitness met vaste coach Ondernemend
Het Gebouw, tegenover Madridstraat in LRC
Utrecht wijst 36 jonge monumenten aan, ook in Leidsche Rijn Nieuws
Afbeelding
Gratis huiswerkbegeleiding in buurtcentrum De Pijler Vrije tijd
Afbeelding
Provincie Utrecht maakt als aandeelhouder Stedin werk van oplossen netcongestie Nieuws
Afbeelding
Bouw van de Centraalbrug in Woerden begint volgende week Nieuws
Afbeelding
Dagtafeltennistoernooi Fletio in jubileumjaar Sport
Afbeelding
Knoop Autobedrijven Mazda dealer voor regio Groot Utrecht Ondernemend
Afbeelding
Kindermuziekweek concert Vrije tijd
Afbeelding
MAESONS en Urban Trail Utrecht voor KWF: win het gesigneerde Arsenal shirt van Jurriën Timber Sport
participatiebijeenkomst aangaande het nieuwe hospice
Omwonenden Mantelmeeuw-nieuwbouw denken mee Nieuws
Afbeelding
Ruim voldoende voor het OV in de provincie Utrecht Nieuws
Afbeelding
Harmonieorkest Vleuten Brengt Inspirerend Optreden in Tivoli Vredenburg: "Doe Normaal!" Nieuws

Vrije tijd

Sport

Ondernemend

Lezersnieuws