Afbeelding
Kaka Lee.

Creatieve jongeren gezocht voor Podium Takeover

Nieuws

LEIDSCHE RIJN > Op zaterdag 20 nov 2021 organiseert KLUB19 de selectiedag voor Podium Takeover in de CultuurCampus (Burchtpoort 5, Vleuten). Tijdens Podium Takeover (22 jan 2022) zullen zoveel mogelijk jonge makers (12-19 jaar) uit Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern het podium betreden van Podium Hoge Woerd. Ook in de organisatie en achter de schermen zijn jongeren actief betrokken. Tijdens de selectiedag kunnen jongeren meedoen met hun eigen act of kunstwerk en coaching krijgen.

Vanaf 13.30 uur zijn alle jongeren die kunst maken welkom om langs te komen met hun act of kunstwerk. Te denken valt aan rap, dans, zang, beats maken, cabaret of fotografie. Ook als ze nog geen complete act hebben, maar wel een idee zijn ze van harte welkom om mee te doen. Er zijn professionele kunstenaars aanwezig om coaching te geven. Ook wordt gekeken of en hoe de act past binnen de Podium Takeover. In aanloop naar de Podium Takeover krijgen zij coaching om zichzelf verder te ontwikkelen. Jongeren die niet doorgaan naar de voorstelling in januari krijgen een vervolgadvies op maat en een uitnodiging om aan te sluiten bij de KLUB19 crew. Om 17.00 uur is de gezamenlijke afsluiting. Deelname is gratis.

KLUB19 Crew

Ook in de organisatie is nog plek voor helpende handjes. De KLUB19 crew is een hechte groep jongeren die graag de handen uit de mouwen steekt achter de bar, bij de kassa, garderobe, promotie, als stagemanager of bij de techniek.

Meer informatie is te vinden op bit.ly/jointhetakeover en www.KLUB19.nl. Vragen stellen of aanmelden voor de crew kan via DM op instagram naar @KLUB19 of boris@klub19.nl.

Podium Takeover is een initiatief van Cultuur19 en Podium Hoge Woerd, in samenwerking met diverse wijkpartners (De Vrijstaat, Metaal Kathedraal, Harmonieorkest Vleuten, De Wilg, Theaterschool Utrecht, Vocal Arts Academie). Met dank aan Gemeente Utrecht, Amadeus Lyceum, Leidsche Rijn College en Academie Tien.

Afbeelding
Meer groen en bloemen in het Waterwinpark Nieuws
Afbeelding
Nationale Bijentelling: ook provincie Utrecht zet zich in voor de bij Nieuws
Afbeelding
Jongeren brengen wervelende show Podium Takeover in Podium Hoge Woerd Nieuws
Afbeelding
In Between Café Leidsche Rijn voor inspiratie naar leuke baan Nieuws
Afbeelding
Beter voetballen, leer het van een prof bij VIOD Sport
...
Geef uw mening over het openbaar vervoer in provincie Utrecht Nieuws
Afbeelding
Samen aan de slag voor schone Vecht Nieuws
Afbeelding
Sams Kleding actie in Harmelen voor versterking basisonderwijs Ethiopië Lezersnieuws
Haarrijnseplas
Subsidie energietransitie nu ook voor lokale distributie van elektriciteit in Utrecht Nieuws
Afbeelding
Nieuw asfalt Rijksstraatweg met busbaan in De Meern Gemeente
Afbeelding
Waterpolodames Watervlo kampioen Sport
Afbeelding
Basisschool Blink opent schoolbibliotheek Lezersnieuws
Afbeelding
Frida Kahlo expositie en wedstrijd in de Schakel Vrije tijd
Afbeelding
Utrecht investeert in kunstgrasveld op sportpark De Dreef voor gelijke kansen in Overvecht Nieuws