Afbeelding

Steun het Glazen Huis van Stichting Dierenhulpverlening Woerden e.o.

Nieuws

HARMELEN > 24 uur opgesloten worden? Voor velen is dat een ware nachtmerrie, maar niet voor Erika Kranenburg en Jacqueline Schouten van Stichting Dierenhulpverlening Woerden e.o.. Om geld op te halen voor hun stichting sluiten zij zich namelijk vierentwintig uur op in de allerleukste kamer van Nederland, de kittenkamer van het dierenasiel in Harmelen. En jij kan ze helpen!

The Christmas Challenge

Van 13 tot en met 23 december organiseert Stichting Dierenlot The Christmas Challenge. Dierenhulporganisaties uit heel Nederland kunnen tijdens deze periode een doneeractie opstarten om zo veel mogelijk geld op te halen voor hun stichting. Al het geld dat met de actie wordt opgehaald, verdubbelt Stichting Dierenlot vervolgens tot een maximum van €2.500,-.

Het Glazen Huis van Stichting Dierenhulpverlening Woerden e.o.

Ook Stichting Dierenhulpverlening Woerden e.o. doet dit jaar mee en wel met een eigen ‘Glazen Huis’. Vrijwilligers Erika en Jacqueline sluiten zich op donderdag 23 december vanaf 10:00 uur vierentwintig uur lang op in de kittenkamer van het dierenasiel. Al die tijd stilzitten? Dat doen deze stoere vrouwen overigens niet. Want vanuit het Glazen Huis organiseren zij verschillende toffe acties. Daarnaast vind je bij het dierenasiel ook een gezellige kerstkraam met leuke cadeaus en warme chocolademelk.


Minder inkomsten én een inbraak: de stichting heeft jouw hulp hard nodig!

Het afgelopen jaar reed de dierenambulance van Stichting Dierenhulpverlening Woerden e.o. bijna het dubbel aantal kilometers en vingen zij veel meer dieren op dan het jaar ervoor. Maar de inkomsten? Die namen het afgelopen jaar door onder andere de coronapandemie juist af. En alsof dat allemaal niet vervelend genoeg was, werd er begin december ook nog eens ingebroken in het dierenasiel. Met de nodige financiële- en materiële schade als gevolg. Om ook in de toekomst alle dieren in de regio te blijven helpen en de financiële gevolgen van de inbraak op te vangen, is het extra geld hard nodig.

Dit gebeurt er met jouw donatie

Maar waar gaat jouw bijdrage eigenlijk naar toe? Stichting Dierenhulpverlening Woerden e.o. draait volledig op de inzet van ruim 260 vrijwilligers. En daar zijn zij natuurlijk ontzettend trots op. Dat betekent ook dat jouw bijdrage direct terechtkomt bij de zorg voor de dieren. Van een nieuw verblijf voor de konijnen en warme mandjes voor de katten, tot aan een opberghok voor alle hondenattributen, voer voor de siervogels en materialen voor de dierenambulance.

Wie, wat & waar?

Op donderdag 23 december om 10:00 uur gaat het Glazen Huis van Stichting Dierenhulpverlening Woerden e.o. van start. Maar vanaf nu kun je al doneren via de actiepagina op de website van Stichting Dierenlot. Benieuwd hoe Erika en Jacqueline zich voorbereiden op hun lockdown en de vierentwintig uur beleven? Volg dan hun avonturen via de social media kanalen van de stichting. En vergeet ze vooral niet te steunen met een (kleine) donatie.

Facebook: https://www.facebook.com/dierenhulpverleningwoerden Instagram: https://www.instagram.com/st.dierenhulpverleningwoerden/

Meer informatie

Wil je meer informatie over Stichting Dierenhulpverlening Woerden en omstreken of doneren? Ga dan naar https://dierenhulpverleningwoerden.nl/. Ook zoeken wij nog collega’s, kijk voor onze openstaande vacatures op https://dierenhulpverleningwoerden.nl/onze-vacatures/.

----
Uitslagen Schietsportvereniging Loenen Sport
Afbeelding
De Boffers naar Dierentuin Amersfoort als afsluiting van seizoen Lezersnieuws
Afbeelding
Succesvolle voedselbankactie voor Stichtse Vecht door volleybalvereniging UVV-Sphynx Lezersnieuws
Afbeelding
Sterke stijging fietsendiefstal in Stichtse Vecht, ook meer drugshandel Nieuws
Afbeelding
Campagne Onderdompelen vraagt actie voor de stedelijke (onder)waterwereld van Utrecht Nieuws
Afbeelding
COA vraagt om noodopvang in Woerden voor asielzoekers Nieuws
Afbeelding
TheWeeknd op de Fabrique in Maarssen, een nieuw lifestyle festival waar je geïnspireerd wordt Ondernemend
Afbeelding
Woonzorgcentrum Overdorp in Italiaanse sferen bij vrijwilligersdiner Lezersnieuws
Afbeelding
Stichtse Vecht klaar voor Europese Verkiezingen, stembureau's allemaal goed bezet Gemeente
Patricia Snel
Gratis lezing Patricia Snel over haar nieuwe boek De vondeling van Veenhuizen bij boekhandel Van Kralingen Vrije tijd
Afbeelding
Brandweer Breukelen in actie op de A2 Nieuws
oranjetipje
Excursie vlinders, hommels en kevers op de Bosdijk met natuurgidsen van IVN Vecht en Plassen Vrije tijd
Afbeelding
A12 Galecopperbrug richting Arnhem ook op 20 en 21 april dicht Nieuws
Afbeelding
Het regent prijzen voor Dansschool Spotlight! Sport