Afbeelding

Vol park bij swingend 4e ParkPodium

Nieuws

BREUKELEN > Mede dankzij het mooie weer zat Park Boom en Bosch in Breukelen afgelopen zondag weer helemaal vol met enthousiaste bezoekers van ParkPodium. Maar vooral de artiesten maakten de vierde concertzondag deze zomer tot een groot succes.

John Regter zette een geweldige Elvisshow neer. Met grote opzwepende Elvishits nam de imitator het publiek mee naar de topjaren van Elvis Presley. Stilzitten was dan ook onmogelijk! Afgaand op het enthousiasme van het publiek was Regters imitatie van de grote Elvis een waar succes!

Na de pauze trad Serious Fun op. Een geweldige coverband. De drie dames en twee heren van de band trakteerden het publiek op een voor iedereen herkenbare setlist, waaronder mooie oude rocknummers. Er werd meegezongen, gedanst en geklapt! Serious Fun maakte er weer een groot muzikaal feest van, zoals we dit in Park Boom en Bosch gewend zijn.

Juist omdat veel evenementen in deze coronatijd niet door kunnen gaan, was het voor Stichting ParkPodium Boom & Bosch én de bezoekers weer een heel bijzondere middag in het park. De organisatie, met de inzet van de vele vrijwilligers, is er trots op dat zij deze concerten mag neerzetten. Gezien het enthousiasme en alle positieve reacties weet het publiek dit ook zeer te waarderen.

Aanstekelijk Aanstaande zondag, 22 augustus, zijn er van 14.00 tot 16.00 uur opnieuw twee optredens in het park. Om 14.00 uur is er The Swing Jazz and Joy Band, die hedendaagse popsongs omvormt naar de aanstekelijke jazz-, latin- en swingmuziek uit de jaren 30 tot 50. Denk aan Pokerface van Lady Gaga of No Diggity van Blackstreet. De zuidelijke roots van de muzikanten helpen daarbij om het publiek in de stemming te laten komen. Na de pauze staan De Zeevruchtjes op het podium. Het rock ’n roll-duo Maarten en René speelt met hun eigenzinnige en hitsige rockshow de poten onder onze muziektent vandaan en heeft een repertoire dat generaties overschrijdt en verbindt.

Bezoekers moeten bij binnenkomst een vaccinatiebewijs of coronatest plús een legitimatiebewijs laten zien. Zij worden verzocht zoveel mogelijk te blijven zitten. Om tegengestelde voetgangersstromen te vermijden wordt het publiek na afloop bij de brandweerkazerne het park uit geleid.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Wegafsluitingen in Maarssen-Dorp op Koningsdag Gemeente
Mark de Haas (Minkema College), Martijn van der Kroef (Pouw Vervoer) en Tijmen Smit (Kalsbeek College)
Kalsbeek en Minkema gaan voortaan samen met de bus Ondernemend
Afbeelding
Expositie van 564 ansichtkaarten van Harmelen in het Dorpshuis Vrije tijd
Afbeelding
Molen de Trouwe Wachter in Tienhoven opent deur op Nationale Molendag Vrije tijd
Afbeelding
Open Rotaryavond Rotaryclub Maarssen Breukelen Digitaal en divers: symbiose of botsing? Lezersnieuws
Afbeelding
Jongste Olympische sport groots(t) in Utrecht Olympische status in 2028 tekenend voor de ontwikkeling van flag football Sport
Afbeelding
Buitenplaats Kameryck organiseert voor het tweede jaar op rij gratis lunch voor ouderen Ondernemend
Afbeelding
Nieuwe borden bij UNESCO Werelderfgoed Hollandse Waterlinies, ook Fort Maarsseveen en Fort Nieuwersluis Nieuws
Herman en Ricardo
Muziekmiddag Zonnebloem Breukelen Lezersnieuws
Concert 2023
Een muzikale reis over de wereld in 60 minuten met Het Maarssens Vrouwenkoor Cantantes Vrije tijd
Avondvierdaagse Maarssen 2023
Inschrijven Avondvierdaagse Maarssen weer gestart. Lezersnieuws
Afbeelding
Expositie Nico Koster op Buitenplaats Doornburgh, unieke serie foto's Vrije tijd
Afbeelding
Cultuur19 maakt programma Zingende Beelden bekend Vrije tijd
Afbeelding
Kasteel Loenersloot bruist op de Dag van het Kasteel Vrije tijd

Vrije tijd

Sport

Ondernemend

Lezersnieuws