Afbeelding

Echt Hollands zomerweer bij ParkPodium

Vrije tijd

BREUKELEN > Kan het doorgaan of niet? Dat was de grote vraag zondag tijdens het opbouwen van ParkPodium met alle stoelen, tafels, tenten en andere benodigdheden. Menig buienradar werd geraadpleegd, want het bleef maar regenen. Gelukkig leken de buien in de middag weg te trekken en kon het programma – zij het een kwartiertje later – van start gaan.

Een bijzonder goed besluit, want de The Swing Jazz and Joy Band bracht de zon in het park en de aanwezigen genoten volop van deze muzikale artiesten uit Flevoland. Na de pauze betraden De Zeevruchtjes het podium. Twee jongemannen die elkaar altijd perfect aanvoelen en veel geweldige nummers lieten horen. Het tweetal klonk als een complete vijfmansband, met als gevolg dat velen in het publiek niet stil konden blijven zitten. Na een druilige start werd het wederom hele mooie zomerzondagmiddag met een hoog entertainmentgehalte. Met deze keer de gelegenheid om te genieten van heerlijke verse mosselen, die dezelfde dag ‘s ochtends om 6.00 uur uit zee waren gehaald en acht uur later werden gekookt en verkocht in het park. De hele opbrengst werd afgestaan aan ParkPodium Boom & Bosch; een mooi initiatief van Beauty by Goon.

Zondag 29 augustus is de 6de en voor dit jaar de laatste middag ParkPodium Boom & Bosch. Ook de seizoenafsluiting belooft weer veel genieten te worden. Vanaf 14.00 uur kan het publiek de ‘magie’ van Edwin ervaren. Edwin weet haarfijn in te spelen op de sfeer in het park en trakteert het publiek op een greep uit zijn mooiste Nederlandse en internationale liedjes. Mrs. Hips volgt hem na de pauze op. Mrs. Hips is een Nederlandse band met de nooit verzakende Simone Roerade als blakend middelpunt tussen drie andere sterke muzikale persoonlijkheden. Simone was in de jaren 90 leadzangeres bij Candy Dulfers Funky Stuff en toerde met hen mee over de hele wereld. Met haar eigen band Hips had ze daarna zelfs een nummer 1-notering in Spanje. Mrs. Hips laat het publiek zelden los.

Bezoekers moeten bij binnenkomst een vaccinatiebewijs of coronatest plús een legitimatiebewijs laten zien. Zij worden verzocht zoveel mogelijk te blijven zitten. Om tegengestelde voetgangersstromen te vermijden wordt het publiek na afloop bij de brandweerkazerne het park uit geleid.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Mark de Haas (Minkema College), Martijn van der Kroef (Pouw Vervoer) en Tijmen Smit (Kalsbeek College)
Kalsbeek en Minkema gaan voortaan samen met de bus Ondernemend
Afbeelding
Expositie van 564 ansichtkaarten van Harmelen in het Dorpshuis Vrije tijd
Afbeelding
Veroordeling voor jongen uit De Meern, die eigen moeder neerstak met mes Nieuws
Afbeelding
Open Rotaryavond Rotaryclub Maarssen Breukelen Digitaal en divers: symbiose of botsing? Lezersnieuws
Afbeelding
Jongste Olympische sport groots(t) in Utrecht Olympische status in 2028 tekenend voor de ontwikkeling van flag football Sport
Afbeelding
Hulpdienst van WIL in je buurt, mensen samen brengen Gemeente
Afbeelding
Utrecht legaliseert thuiswerken voor sekswerkers Nieuws
Afbeelding
Buitenplaats Kameryck organiseert voor het tweede jaar op rij gratis lunch voor ouderen Ondernemend
Afbeelding
Lokale oorlogsgeschiedenis komt tot leven tijdens Open Joodse Huizen en Huizen van Verzet in Utrecht Nieuws
Afbeelding
Nieuwe borden bij UNESCO Werelderfgoed Hollandse Waterlinies, ook Fort Maarsseveen en Fort Nieuwersluis Nieuws
Afbeelding
Vrije School Utrecht betovert met schitterend koorconcert in de grote zaal in TivoliVredenburg Lezersnieuws
Julia van Uden van het Amadeus Lyceum draagt op 4 mei een door haarzelf gemaakt gedicht voor tijdens de dodenherdenking in Vleuten.
Dichter bij 4 mei 'nieuw' onderdeel dodenherdenking Vleuten Nieuws
Afbeelding
Expositie Nico Koster op Buitenplaats Doornburgh, unieke serie foto's Vrije tijd
Afbeelding
Cultuur19 maakt programma Zingende Beelden bekend Nieuws

Vrije tijd

Sport

Ondernemend

Lezersnieuws