Afbeelding

Commodore, Amiga en MSX dagen bestaan 40 jaar

Lezersnieuws

IMAARSSENBROEK > in verband met de huidige corona-situatie en het stoppen van Henk Zijlstra als beheerder van het Trefpunt is besloten om géén commerciële verhuuractiviteiten meer te ontplooien in het Trefpunt. 

Dit bericht kwam bij onze club HCC Commodore best hard aan, we hebben namelijk precies twintig (20!) jaar in het Trefpunt onze clubdagen gehouden. We moesten ons dus gaan oriënteren op een nieuwe locatie. Dan kom je er pas achter dat dat zeker geen eenvoudige opgave is. We hebben een ruimte nodig van 50 tot zeker 100 personen, dit betekent dat er nogal wat tafels en stoelen aanwezig moeten zijn. Er moet WiFi aanwezig zijn, de zaal moet goed te bereiken zijn met auto en OV, er moeten genoeg parkeerplaatsen in de naaste omgeving zijn en geen probleem zijn dat er af en toe geknutseld en/of gesoldeerd gaat worden. Verder wat zeker ook belangrijk is, is dat het een sfeervolle locatie is, een goed aanbod betreffende de catering en niet al te duur. Na lang zoeken en diverse fysieke bezoeken aan de locaties kwamen we uit bij wijkcentrum ’t Schuurtje in Zwanenkamp. Het ziet er zeer sfeervol uit en je kunt er aan de bar een drankje krijgen maar ook frietjes, broodjes en meer van dit soort zaken.

Op zaterdag 16 oktober 2021 aanstaande houden we van 10:00 tot 16:00 uur onze eerste Commodore, Amiga en MSX dag in ons nieuwe “home” ’t Schuurtje, Zwanenkamp 1301 te Maarssenbroek: https://schuurtje.org/ We hopen dat we de komende jaren weer een nieuwe vaste plek zullen hebben en hier op elke derde zaterdag van de even maand zullen gaan vertoeven. Wel zijn we op dit moment nog aan een aantal regels gebonden, zoals een vaccinatie of testbewijs. Wat verder nog zeer vermeldenswaard is, is dat we op zondag 26 september jongstleden precies 40 jaar bestonden! Onder de naam PET/CBM gg werd de allereerste oproep tot een bijeenkomst gedaan in de HCC Nieuwsbrief van juni 1981. Deze bijeenkomst vond plaats op 26 september en daar werd de club officieel ten doop gehouden. Later is onze naam veranderd in Compet-gg en daarna weer in Commodore-gg. We zijn nu al heel wat jaartjes een zeer gewaardeerd onderdeel van HCC en heel bijzonder toch, nog steeds springlevend! We gaan hier zeker op onze aanstaande clubdag van 16 oktober in ’t Schuurtje bij stil staan met een hapje en een drankje om te proosten! Iedereen is van harte welkom!

Leuke artikelen te koop op de Moederdagmarkt
Moederdagmarkt bij Zorggroep De Vechtstreek, locatie De Aa Lezersnieuws
Afbeelding
Vechtse Plussers in actie Lezersnieuws
Afbeelding
Nationale Bijentelling: ook provincie Utrecht zet zich in voor de bij Nieuws
Afbeelding
Schade door harde windstoten in Stichtse Vecht Nieuws
Afbeelding
Beter voetballen, leer het van een prof bij VIOD Sport
Afbeelding
Start maatregelen in Rondeveense tuinen met te veel lood in de grond Nieuws
Afbeelding
De Kledingbank Stichtse Vecht bestaat 10 jaar, actie met gratis artikelen Nieuws
Afbeelding
Politiek Stichtse Vecht over brug Vreeland, woningen Maarssen en NIeuwer Ter Aa en Scheendijk in Breukelen Gemeente
...
Geef uw mening over het openbaar vervoer in provincie Utrecht Nieuws
Afbeelding
Orkest SDG uit Tienhoven kan terugkijken op een zeer geslaagd concert in de mooie Dorpskerk in Maarssen Lezersnieuws
Afbeelding
Samen aan de slag voor schone Vecht Nieuws
Afbeelding
Creatieve workshops bij Kunstronde Vecht en Plassen Vrije tijd
Afbeelding
Koninklijke onderscheiding voor Elly de Bruin en Jan Ligthart uit Abcoude Lezersnieuws
Haarrijnseplas
Subsidie energietransitie nu ook voor lokale distributie van elektriciteit in Utrecht Nieuws