Afbeelding

FC Breukelen benoemt nieuwe Technische Commissie

Sport

BREUKELEN > De afgelopen 5 jaar heeft FC Breukelen vorm en inhoud gegeven aan het plan Breukelen 3.5. Dit 5 jaren plan was erop gericht om FC Breukelen meer een echt Stichtse Vecht-gezicht te geven en dan met name de selectie. . Er is de afgelopen jaren daarom flink ingezet op de jeugdopleiding in samenwerking met de jeugdcommissie. En dat begint steeds meer vruchten af te werpen want op dit moment bestaat de JO23 en het tweede volledig uit spelers afkomstig uit Stichtse Vecht. In de selectie van het eerste zien zijn ook steeds meer Stichtse Vecht-gezichten terug te zien met een aantal talenten aangevuld met ervaren spelers uit de eigen gemeente. Zo maken Jop van Geffen, Levi van Riet, Falko van Doorn, Nik van Tricht, Milan van Nimwegen, Toni Lammerts, Dave Hensbergen, Nino Scheenhart en Nick van Niekerk dit jaar vast onderdeel van de A-selectie uit.

Niet alleen de Jeugdcommissie maar ook de Technische commissie is verantwoordelijk voor de uitvoering van het technische beleid. In samenspraak met de Stichting Topvoetbal FC Breukelen onder bezielende leiding van BB’er (Bekende Breukelaar) Jürgen Reiprich is er meer en meer ingezet op het ontwikkelen van talenten uit Stichtse Vecht om deze vervolgens op zaterdag in het eerste terug te kunnen zien.

Nu de Stichting Topvoetbal FC Breukelen gaat stoppen aan het eind van het seizoen 2021-2022 vond Jürgen het tijd om het stokje over te dragen aan een volgende generatie. Jürgen blijft nog tot het einde van dit seizoen zoals altijd zich meer dan 100% inzetten voor FC Breukelen.

De nieuwe Technische Commissie gaat vanaf het nieuwe seizoen de verantwoording dragen voor het technisch beleid van de vereniging FC Breukelen en daarmee ook de invulling van de selectie. De commissie wordt daarom vernieuwd met nieuwe gezichten. Kelle van Schaik, Dennis Lammerts, Martin Kalkhuis en Paul van Den Bosch gaan mede de commissie invullen samen met een afgevaardigde vanuit de jeugdcommissie.

Afbeelding
Expositie van 564 ansichtkaarten van Harmelen in het Dorpshuis Vrije tijd
Afbeelding
Molen de Trouwe Wachter in Tienhoven opent deur op Nationale Molendag Vrije tijd
Afbeelding
Open Rotaryavond Rotaryclub Maarssen Breukelen Digitaal en divers: symbiose of botsing? Lezersnieuws
Afbeelding
Jongste Olympische sport groots(t) in Utrecht Olympische status in 2028 tekenend voor de ontwikkeling van flag football Sport
Afbeelding
Buitenplaats Kameryck organiseert voor het tweede jaar op rij gratis lunch voor ouderen Ondernemend
Afbeelding
Nieuwe borden bij UNESCO Werelderfgoed Hollandse Waterlinies, ook Fort Maarsseveen en Fort Nieuwersluis Nieuws
Herman en Ricardo
Muziekmiddag Zonnebloem Breukelen Lezersnieuws
Concert 2023
Een muzikale reis over de wereld in 60 minuten met Het Maarssens Vrouwenkoor Cantantes Vrije tijd
Avondvierdaagse Maarssen 2023
Inschrijven Avondvierdaagse Maarssen weer gestart. Lezersnieuws
Afbeelding
Expositie Nico Koster op Buitenplaats Doornburgh, unieke serie foto's Vrije tijd
Afbeelding
Cultuur19 maakt programma Zingende Beelden bekend Vrije tijd
Afbeelding
Kasteel Loenersloot bruist op de Dag van het Kasteel Vrije tijd
Afbeelding
Speurtocht voor jong en oud in de meivakantie bij Regionaal Archief RHCVV Vrije tijd
Afbeelding
Kindertriathlon Leidsche Rijn zoekt vrijwilligers Sport

Vrije tijd

Sport

Ondernemend

Lezersnieuws