Afbeelding

Gluren bij de Buren in de Vlinderhof

Vrije tijd

LEIDSCHE RIJN > Gluren bij de Buren is het jaarlijkse podiumkunstenfestival in Utrechtse huiskamers en tuinen waaraan de Vlinderhof in het Maximapark altijd met veel plezier meedoet. Dit jaar vindt het plaats op zondag 3 juli en verwelkomen wij Studio Voices.

Studio Voices is een creatieve en ambitieuze vocal group die voortdurend zijn grenzen verlegt met nieuwe arrangementen van bestaande pop-, jazz- , soul- en klassieke songs. Ook ontwikkelen de leden samen nieuwe stukken via allerlei speelse vormen van improvisatie. Het resultaat: een gevarieerd repertoire dat met veel enthousiasme en energie wordt gebracht! Kom je ook genieten?

Van Overvecht tot Leidsche Rijn: in heel Utrecht kan zondag 3 juli genoten worden van podiumkunst in de tuinen en huiskamers van bewoners. 

Op zondag 3 juli gooien vele Utrechters hun deuren en tuinhekken wagenwijd open en zullen er optredens van lokale podiumkunstenaars te zien zijn in huiskamers en tuinen verspreid over de gemeente. Het programma van Gluren bij de Buren Stad zit bomvol verrassingen, vanaf nu uit te pluizen op www.glurenbijdeburen.nl . Het is tijd om weer eens op avontuur te gaan naar cultuur. Jazz-trio’s, musicalsterren (in de dop), punkbands, balletdansers, grappenmakers, kleinkunstenaars en andere podiumbeesten vertonen hun kunsten in intieme setting. Op elke deelnemende locatie treedt een act drie keer op tussen 13:00 uur en 18:00 uur. In totaal zijn er meer dan 420 optredens op 135 locaties. 

Hoofdpartner van Gluren bij de Buren is dit jaar SPAR, bekend van de winkels in dorpen, steden, langs de snelweg, op universiteiten/ hogescholen en op vakantieparken. John van der Ent, Algemeen Directeur van SPAR: “Onze kracht als gemakswinkel ligt in de lokale aanpak. Net zoals Gluren bij de Buren dat doet. Daarom dragen wij graag bij aan de ontmoeting en verbinding tussen bewoners binnen verschillende wijken en gemeenten diemeedoen.” Plan je eigen gluurrouteOp de website is het volledige en meest actuele programma te vinden, met landelijk in totaal maarliefst 1500 deelnemende locaties om een weg door te banen! Ook kan er een eigen route uitgestippeld worden om te printen of om te delen met goede buren en verre vrienden en samen te gaan gluren. GLUREN BIJ DE BUREN UTRECHTZondag 3 juli 202213:00 - 18:00 uurEntree: pay what you canReserveren is niet nodigwww.glurenbijdeburen.nl

De gespreksleiders op de bijeenkomst
Krachtig ouder worden in Stichtse Vecht, praat vandaag over morgen Nieuws
Een taxatie van gouden of zilveren sieraden kan u verrassen.
Goud Inkoop Bus komt weer langs in de regio Ondernemend
Afbeelding
PAS-melders krijgen prioriteit in Utrechtse stikstofbank Nieuws
Afbeelding
400 jaar Broederschapshuisjes en dat wordt gevierd Nieuws
Afbeelding
Bijzonder moment in restauratieproces: Utrechtse Dom krijgt échte wijzerplaten terug Nieuws
Informatie
LbnK organiseert de wielertoertocht Gerard Vianen Classic op Hemelvaartsdag 9 mei 2024 Vrije tijd
Afbeelding
Bestuurders Hollandse Plassen-gemeenten slaan handen ineen met samenwerkingsconvenant Nieuws
Afbeelding
Succesvol Schoolhockeytoernooi 2024 bij HC Rijnvliet Sport
Afbeelding
Harmonieorkest Vleuten sluit 'Muziek-is-de-Basis!'-project groots af leerlingen maken muzikale wereldreis met DJ Nieuws
Afbeelding
Koningsdag in Vleuten met vrijmarkt Nieuws
Afbeelding
Utrecht lanceert meetlat voor nieuwe economie met biodiversiteit en circulaire economie Nieuws
Afbeelding
Succesvolle voedselbankactie door volleybalvereniging UVV-Sphynx Nieuws
Afbeelding
Campagne Onderdompelen vraagt actie voor de stedelijke (onder)waterwereld van Utrecht Nieuws
Afbeelding
COA vraagt om noodopvang in Woerden voor asielzoekers Nieuws