Handbal

LEIDSCHE RIJN > Is handbal wat voor jou? Zit jij in groep 5, 6, 7 of 8 dan nodigen we je graag uit voor een kennismakingstraining op vrijdag 10 januari van 17.00 - 18.00 uur in de Europahal. Interesse: mail naar secretaris@hvleidscherijn.nl met je naam, geboortedatum en mobiel telefoonnummer.

Beeball

LEIDSCHE RIJN > Ben jij tussen de 5 en 10 jaar, begin het nieuwe jaar dan goed! Maak kennis met Beeball tijdens de open dag op UVV op zondag 19 januari. Beeball is de voorloper van honkbal en softbal, waarbij het spelplezier voorop staat. Kom tussen 13.00 en 14.00 uur naar sportpark De Paperclip in Leidsche Rijn en test in de sportzaal jouw skills op het gebied van slaan, vangen en rennen. Ben je ouder dan 10 jaar en wil jij ook kennismaken met honkbal of softbal dan ben je natuurlijk ook welkom. Aanmelden voor de open dag kan via: beeball@asvuvv.nl.

Limes Volleybal

LEIDSCHE RIJN > Zaterdag 4 januari vond in diverse sportzalen de voorronde plaats van Nederlands Open Jeugd Kampioenschap. Limes was goed vertegenwoordigd met twee jongensteams en vier meisjesteams. Limes Meisjes A en de mini's wisten zich allebei ongeslagen met 4 winstpartijen direct te plaatsen voor de halve finale, die gespeeld zal worden op zaterdag 15 februari. De MC had na 3 gewonnen wedstrijden genoeg aan het gelijkspel in de laatste wedstrijd voor plaatsing voor de halve finale. Ook de MB, zonder Sabine de Groot die wegens interlandverplichtingen bij jeugd Oranje verstek moest laten gaan, plaatsten zich na 3 overwinningen en een gelijkspel ook voor de halve finale. Een hele knappe prestatie van de Limes meiden.

Meer op www.varnws.nl bij Sport

Conditie

UTRECHT > Conditietraining voor dames, werken aan een gezonde oude dag en misschien wat kilootjes afvallen? Het nieuwe jaar goed beginnen en samen aan je conditie werken? Dat kan bij Hellas. Dit is een groep enthousiaste vrouwen die wekelijks een uurtje met elkaar sporten. Tijdstip: iedere donderdag van 18.30 tot 19.30 uur in de sportzaal aan de Joh. Wagenaarkade 45a te Utrecht. (De Dafne Schipperbrug loopt over dit gebouw). Er is nog plek voor enkele enthousiaste vrouwen! Ben je nieuwsgierig geworden? Bel voor informatie Annemieke Wollenberg telefoon: 06-16613197.

Sportfoto

UTRECHT > Heb jij dit jaar in Utrecht een mooie sportfoto gemaakt? Doe dan mee aan de Utrechtse sportfoto van 2019! Uit alle inzendingen kiest een vakjury de beste foto's. De foto met de meeste stemmen in het fotoalbum op de website wint de publieksprijs. Foto's kunnen t/m 12 januari worden gemaild naar fotowedstrijd@sportutrecht.nl of via Twitter @Sport_Utrecht of Instagram met #sportfoto030.