Afbeelding

Pitt! stopt er na duizenden cadeautjes mee in 2020

BREUKELEN > Eind augustus 2019 bestond Pitt! 10 jaar. Met veel plezier, gevoel en passie hebben Roos Langendijk en Sandra Schipperijn Pitt! tot een begrip gemaakt binnen en buiten gemeente Stichtse Vecht.

In 2020 nemen de pittige dames afscheid van hun stek aan de Herenstraat in het centrum van Breukelen.

'Ieder item dat de afgelopen jaren ingekocht werd, moest voldoen aan onze norm. We stelden onszelf bij elk item de vraag: vinden wij dit leuk genoeg om te geven of te ontvangen? Als dit een 'JA' was, dan maakten Roos en ik graag een plekje vrij in onze cadeauwinkel!', vertelt Sandra.

Pitt!'s visitekaartje werd absoluut de persoonlijke manier van inpakken.

'Ieder cadeautje, klein en groot, pakken we nog steeds met veel liefde en plezier in. Iedereen gaat hier altijd blij de deur uit, daar doen we het voor', aldus Roos.

Na 10 jaar zijn er met veel zorg collecties samengesteld, duizenden cadeautjes origineel ingepakt, honderden etalages gecreëerd en mooie gesprekken gevoerd.

Daarmee is de tijd voor Roos en Sandra gekomen om een nieuwe uitdaging aan te gaan.

'We moeten niet, we mogen hiervoor kiezen', zeggen de dames beslist. 'Tijden veranderen, daar ontkomt niemand aan. Dat hoort bij het leven en daar anticiperen wij op een positieve manier op.'

De opheffingsuitverkoop van de speciaalzaak in Breukelen start op vrijdag 10 januari 2020.

Voelt u zich vooral welkom om ook nu Pitt! in de Herenstraat te bezoeken en voor cadeautjes voor anderen en uzelf uw slag mét korting te slaan.

Via de winkel, Facebook en Instagram houdt Pitt! u graag op de hoogte van het laatste nieuws rond de speciale en geliefde cadeauwinkel in Breukelen.