U schoenen met korting, zij goede schoenen voor de winter.
U schoenen met korting, zij goede schoenen voor de winter.

Prettig Lopen Winkel met actie voor dak-en thuislozen

MAARSSEN > In de Prettig Lopen Winkel van House of Outdoor in Maarssen is een Maatschappelijke Uitverkoopactie gestart.

Een prachtig initiatief om schoenen in te zamelen voor dak- en thuislozen van De TussenVoorziening in Utrecht, 't Snurkhuis en 't Smulhuis in Utrecht.

Het personeel hoorde in de winkel aan de Diependaalsedijk zo vaak dat mensen zo goed als nieuwe schoenen in de kast hebben staan waar ze niet goed op kunnen lopen. Zonde om daar dan niets mee te doen, zo dacht het personeel. Het idee is ontstaan om deze schoenen 'uit de kast' te krijgen!

Wanneer u goede schoenen komt inleveren krijgt u 10% extra korting op schoenen in de uitverkoop bij de Prettig Lopen Winkel.

Er is vooral behoefte aan stevige herenschoenen, dus dames het mogen ook herenschoenen zijn die u inlevert voor het goede doel en de aantrekkelijke korting.

De Prettig Lopen Winkel hoopt eind januari een mooi aantal schoenen te kunnen doneren aan de heer Henk Griffioen, al meer dan 20 jaar enthousiast vrijwilliger bij 't Snurkhuis en 't Smulhuis aan het Jansveld in Utrecht. Daarmee kunnen dak- en thuislozen fijn geholpen worden, want zeker in de winterse kou is een goed paar schoenen van belang.

Helpt u mee met dit prima initiatief om goede schoenen een nieuwe bestemming te geven? Kijk ook voor meer informatie over de actie op https://prettiglopenwinkel.nl/second-life-shoes/

Prettig Lopen Winkel, Diependaalsedijk 12 in Maarssen. Maandag en dinsdag gesloten. Parkeren in de omgeving is gratis.