Afbeelding

Podium Hoge Woerd en het Nationaal Theaterweekend

LEIDSCHE RIJN > Tijdens het Nationaal Theaterweekend op 24, 25 en 26 januari krijgen bezoekers de kans om voor een kleine prijs theatervoorstellingen en extra randprogramma te ontdekken.

Ook Podium Hoge Woerd in Leidsche Rijn opent zijn deuren met een divers programma voor jong en oud en veel randprogramma, zoals inleidingen, een workshop theatertechniek en een optreden van de Utrechtse singer-songwriter Sured. Een greep uit het diverse aanbod in het speciale weekend. Op vrijdag 24 januari staan Kim-Jomi Fischer en Marta Alstadsæter en het duo Engel Erik Kaiel op het podium met 'No man is an Island'. Twee bijzondere dansvoorstellingen, op twee verschillende plekken in Podium Hoge Woerd. Op zaterdag komen de liefhebbers van Paul Simon en Art Garfunke aan hun trekken bij met het optreden van Joost Botman en Niels van der Gulik met 'Sound of Silence'. Een feel good concert met prachtige muziek, verhalen en anekdotes over het beroemde duo Paul Simon en Art Garfunkel.
Op zondagmiddag 26 januari zijn er Het Houten Huis en Holland Opera met 'Ruimtevlucht' voor kinderen vanaf 8 jaar. Een beeldende voorstelling vol livemuziek, zang en dans over een reis met een ruimteschip met een verstekeling.
Naast de theatervoorstellingen bieden ze ook extra randprogrammering aan om zichzelf, het theater en de artiesten nog beter te leren kennen. Kortom, een unieke kans om eens kennis te maken met theater in uw eigen regio.
Kaarten kopen voor de voorstellingen en extra activiteiten kan via de website www.podiumhogewoerd.nl.