Spreekuur

LEIDSCHE RIJN > De wijkagenten van Leidsche Rijn Centrum houden wekelijks een spreekuur op dinsdag van 15.00 tot 16.00 uur. U vindt hen in de bibliotheek van Leidsche Rijn Centrum. De wijkagenten gaan graag in gesprek over wat er leeft in de wijk en wat er speelt met betrekking tot veiligheid.

Dorpsoverleg

HARMELEN > Het dorpsoverleg gaat niet door omdat er weinig onderwerpen te bespreken zijn en we geen avondvullend programma kunnen samenstellen. Het Dorpsplatform heeft daarom besloten het dorpsoverleg van dinsdagavond 21 januari niet door te laten gaan. Het eerst volgende dorpsoverleg is 24 maart 2020, graag tot dan.

Repair Café

HARMELEN > Ook in 2020 staan vrijwilligers van het Repair Café Harmelen weer voor u klaar. Op zaterdag 18 januari, de 3e zaterdag van de maand, is het Repair Café weer open. U kunt terecht tussen 10.00 en 12.00 uur in de Bavohof De Joncheerelaan 7 in Harmelen. De vakkundige vrijwilligers zijn er om samen met de bezoekers kapotte spullen te repareren. Het is een geweldige kans om niet alles te hoeven weggooien. Er is naast een naaister en elektriciens ook gelegenheid om uw messen en scharen te laten slijpen, houten speelgoed en kleine meubelen te repareren. Nieuw is een vrijwilliger die met u mee kan kijken om problemen bij computergebruik te signaleren en mogelijk op te lossen. Voor het repareren van fietsverlichting kunnen wij u bij het Repair Café Harmelen ook helpen. Bezoekers kunnen binnen lopen om er een gezellig praatje te maken of een kopje koffie of thee te drinken en om te ervaren wat er zoal gerepareerd kan worden. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. U bent van harte welkom.