Toneel

UTRECHT > De voorstellingen 'One Flew over the Cuckoos Nest' van theatergroep Maarssen '32 waren in korte tijd helemaal uitverkocht. Daarom komt er een extra voorstelling op zaterdag 14 maart om 15 uur in Villa Concordia in Utrecht. Toegangskaarten kunt u bestellen via de website www.maarssen32.nl. Het boek One Flew over the Cuckoo's Nest werd in 1962 geschreven door Ken Kesey en in 1975 succesvol verfilmd. Het thema wat dicht aan de oppervlakte ligt zou de aanklacht tegen de slechte omstandigheden in de psychiatrie kunnen zijn.

Play-Doh

MAARSSENBROEK > Op zaterdag 25 januari van 09.00 tot 17.00 uur en op zondag 26 januari van 12.00 tot 17.00 uur hebben wij voor de bezoekers van Bisonspoor een Play-Doh klei-event georganiseerd. Kinderen kunnen gratis (onder begeleiding) crea kliederen op het mooie, gedecoreerde middenplein. Na afloop ontvangt iedereen een gratis potje Play-Doh mee naar huis. DohDoh zelf is ook uitgenodigd voor een Meet en Greet! Kom jij ook? Kijk voor meer informatie op www.bisonspoor.nl.

KidsDisco

DE MEERN > De gezellige Kidsdisco gaat weer komen op vrijdag 14 februari 2020. De Kidsdisco duurt van 15.30 tot 16.30 uur. De kidsdisco is voor de leeftijd van 4 t/m 8 jaar. De ouders/begeleiding kunnen tijdens de disco een drankje halen bij de bar of gewoon gezellig mee dansen. Tijdens de kidsdisco zijn er vrijwilligers die de kleintjes wat danspasjes leren en ze kunnen bij de dj leuke plaatjes aan vragen. Ook nieuwsgierig geworden kom dan eens langs.
De entree voor deze disco is 1 euro en De Schalm zorgt voor een drankje.

Plateel

DE MEERN > Op vrijdag 7 en zaterdag 8 februari brengt Toneelvereniging Plateel weer een vrolijk stuk op de planken van De Schalm in De Meern. Het stuk met de titel 'Lest Best' speelt zich af in een bejaardenhuis waarin allerlei activiteiten worden ontplooid. Zo gaan de bewoners met elkaar hard oefenen voor een toneelstuk. Als er opeens zomaar een nieuwe bewoner en een extra verzorger binnenkomen is dat op zijn zachtst gezegd vreemd. Hoe daar mee om te gaan? En is iedereen wel degene die hij of zij zegt te zijn? Veel verwikkelingen en als er dan ook nog iemand opdoemt met wel hele slechte bedoelingen, komt het misschien wel heel goed van pas dat er zo hard op het toneelspel is geoefend. Zaal open 19.30 uur, aanvang 20.00 uur. Entree 7,50 euro per persoon.

Maria Lichtmis

UTRECHT > De Zaterdagmiddagmuziek Domkerk Utrecht van 1 februari om 15.30 uur zal geheel in het teken staan van het feest Maria Lichtmis, ook wel het feest van de opdracht van het Christuskind in de tempel, dat van oudsher op 2 februari wordt gevierd. Het solistenensemble Cantores Martini onder leiding van Domcantor Remco de Graas zal prachtige Vespers 'In omnibus festivitatibus beatae Mariae' van de 16e-eeuwse Spaanse componist Diego Ortiz (1510-1576) ten gehore brengen. Toegang vrij, collecte bij de uitgang.