Afbeelding

Annita Lafeber Oogzorg fris het nieuwe jaar in

DE MEERN > Een van de kenmerken van een goede lokale middenstander is vernieuwen zonder concessies te doen aan klantvriendelijkheid en service.

Annita Lafeber Oogzorg aan de Meerndijk in De Meern is zo'n voorbeeld van een winkelier die weet wat de klanten willen en ook met de tijd meegaat. 'We gaan de winkel verbouwen met als resultaat een nieuwe en frisse uitstraling', aldus Annita Lafeber en haar enthousiaste team van deskundige opticiens en optometristen. 'Maar we blijven de komende weken gewoon open en we hebben zelfs een speciale verbouwingsopruiming met veel voordeel voor de klanten.' De verbouwingsopruiming duurt nog tot en met zaterdag 8 februari. De winkel krijgt dus een nieuwe uitstraling, maar de missie voor de beste oogzorg blijft. 'We bieden het allerbeste op het gebied van oogzorg. We nemen ook altijd de tijd voor onze klanten, want ons doel is maximaal kijkcomfort', aldus Annita Lafeber. De speciaalzaak heeft alles in huis op het gebied van oogzorg. Van een mooie bril met hoogwaardige glazen, hippe zonnebril op sterkte, tot deskundig aangepaste contactlenzen.
'Ons team doet er alles aan om de gezondheid van uw ogen te bewaken en het best denkbare kijkplezier te bezorgen', zo zegt Annita Lafeber en gezien de grote klantenkring uit de gehele regio geen loze belofte. Er is ook een speciale Annita Lafeber Kidsclub met leuke extra's. 'Ook op jonge leeftijd is oogzorg belangrijk en kinderen willen er ook leuk uitzien met een bril,' zegt Annita Lafeber.
Annita Lafeber Oogzorg, Meerndijk 5, 3454 HM De Meern, (030) 6667991 en kijk ook op www.annita-lafeber.nl voor meer informatie en het maken van een afspraak.