Samen aan tafel in Brasserie de Hoeve.
Samen aan tafel in Brasserie de Hoeve.

Woonzorgcentrum Merenhoef opent Brasserie de Hoeve

MAARSSEN > Woonzorgcentrum Merenhoef is na de officiƫle opening van afgelopen november gestart met Brasserie de Hoeve.

In deze brasserie in Maarssen-Dorp bij de rotonde aan de Plesmanlaan kunnen de bewoners van het Woonzorgcentrum een kopje koffie of thee drinken en eten de bewoners van de afdelingen somatiek hun warme maaltijd.
Ook worden er regelmatig diverse activiteiten georganiseerd.
Vanaf 6 januari is Brasserie de Hoeve ook geopend voor bezoekers van buitenaf. U bent van harte welkom gedurende de hele dag voor een kopje koffie, thee of frisdrank. Elke dag hebben we vers gebak en is er van 12.00 tot 14.00 uur de mogelijkheid om gerechten te kiezen van onze kleine kaart.

Daarnaast is er de mogelijkheid om tegelijk met onze bewoners een uitstekend driegangenmenu te nuttigen tegen een betaalbare prijs. Dit kan 's middags tussen 12.00 uur en 14.00 uur of 's avonds tussen 17.00 en 18.30 uur.
Hiervoor is het noodzakelijk dat u een reservering plaatst. Dit kan door te bellen naar (088) 0657466. Wij geven dan gelijk het dagmenu aan u door. Onze openingstijden maandag t/m vrijdag: 10.00 tot 20.00 uur (de keuken is open tot 18.30 uur). Zaterdag en zondag: 10.00 tot 18.30 uur. Het is bij ons alleen mogelijk om met uw pinpas te betalen.

Maarssen heeft er dus weer een gezellige en goede en gezellige horecagelegenheid bij en je ontmoet ook nog eens andere mensen. Iedereen is van harte welkom in Brasserie De Hoeve. Gratis parkeren in de omgeving van Woonzorgcentrum Merenhoef.