Bingo

VLEUTEN > Vrijdag 7 februari is er weer bingoavond bij PVCV met diverse geldprijzen, bonsaiboompjes, bakkerijbonnen Akkermans, radio, bladblazer, Intratuinbonnen, flessen drank, bonbons, vleesbonnen, fruitschalen, stofzuiger, tuingereedschappen, dinerbonnen (van Blauw en Florent) en in de superronde 500 euro aan prijzengeld! Aanvang van de bingo is om 20.30 uur, de deuren van de kantine zijn al om 19.30 uur geopend. Om zeker te zijn van een plaats, kunt u reserveren bij Kees van Rijnsoever (030) 6771520. De supportersvereniging van PVCV verwacht een leuke, drukke en vooral gezellige bingoavond en hoopt u allen te zien op vrijdag 7 februari in de nieuwe kantine van PVCV. De volgende bingoavond is op vrijdag 3 april. Rolstoelgebruikers kunnen tegenwoordig ook goed terecht in de kantine van PVCV.


Kikkerfort

BREUKELEN > Zwembad 't Kikkerfort in Breukelen is extra open tijdens de schoolstaking donderdag en vrijdag. 'Aanstaande donderdag 30 en vrijdag 31 januari zijn er landelijke stakingsdagen in het onderwijs. Zwembad ’t Kikkerfort in Breukelen is geopend. Kom langs en neem een duik', zo is de uitnodiging van het zwembad aan de Schepersweg. De openingstijden zijn donderdag van 10.00 tot 22.00 uur. En vrijdag van 09.30 tot 21.00 uur. Kijk ook op https://kikkerfort.nl.


Buddyloop

REGIO > De Buddyloop is een wandelevenement om geld op te halen voor het Buddyhuis, onderdeel van het kankercentrum van het St. Antonius Ziekenhuis. De wandeling vindt plaats op zondag 5 april. Wie de diagnose kanker krijgt, kan overspoeld raken door gevoelens van angst en onzekerheid. Hoe verwerk je de diagnose, wat staat je te wachten en hoe ga je om met de gevolgen van een behandeling? Contact met een ervaringsdeskundige kan dan heel waardevol zijn. Het Buddyhuis brengt (ex-)kankerpatiënten en hun naasten samen om ervaringen te delen, als vraagbaak te fungeren, activiteiten te ontplooien en adviezen te geven om de levenskwaliteit van deze mensen te verbeteren, zowel voor, tijdens als na de ziekte. Dit alles onder de paraplu van het St. Antonius Ziekenhuis. Femke Riel, initiatiefneemster van het Buddyhuis, vertelt op www.varnws.nl haar verhaal. 'Samen een wandeling maken praat makkelijker en daardoor verbindt het mensen, net zoals we binnen het Buddyhuis mensen aan elkaar verbinden. Met de Buddyloop doen we er nog een schepje bovenop en verbinden we met het lopen de drie St. Antonius Ziekenhuizen waar het Buddyhuis onderdeel van is. Op zondag 5 april maken we een wandeling van het Sint-Antonius Ziekenhuis Utrecht, via locatie Nieuwegein en Woerden weer terug naar Utrecht, waar zich het kankercentrum & het Buddyhuis bevinden. Binnen het Buddyhuis hebben we een aantal dromen, zoals een app om nog beter buddykoppels te kunnen maken, een huiskamer waar je elkaar kan ontmoeten en organisatie van activiteiten om ook partners en kinderen een sociaal vangnet te kunnen bieden.' Kijk ook op www.buddyhuis.nl.