Vuur en vlam

MAARSSEN > Zondag 2 februari staan vanaf 9.30 uur de deuren van de Open Hof in Maarssen open om iedereen welkom te heten. Onder het genot van een kop koffie of thee kunt u elkaar ontmoeten en u met elkaar voorbereiden op een viering waarin u elkaar kunt inspireren en motiveren.

Wie zie je als je in de spiegel kijkt.? Wat hoort er bij je ? Wie horen er bij jou? En vooral: wat maakt je gelukkig of inspireert je? Jezus heeft er bijzondere dingen over te zeggen, daar hoort u over deze zondag. Misschien kunt u zich aan zijn woorden spiegelen?


Shantycafé

MAARSSEN > Het shantykoor De Vechtse Parlevinkers uit Maarssen verzorgt op zondag 1 maart van 15.00 - 18.00 uur een shantycafé bij Zuster Francina, Breedstraat 4 in Maarssen. De toegang is gratis. De accordeonisten en slagwerkers van De Vechtse Parlevinkers gaan samen met muzikanten van andere koren voor u spelen zodat u mee kunt zingen. De teksten worden geprojecteerd.


Vrijwliigerscentrale

STICHTSE VECHT > De Vrijwilligerscentrale Stichtse Vecht zoekt versterking voor de nieuwe plannen. 'Wij, Maaike en Sarah, hebben mooie plannen voor de Vrijwilligerscentrale voor dit jaar. In een eerder nieuws bericht hebben we deze kenbaar gemaakt. We willen ons vooral focussen op (pro-)actieve zichtbaarheid op diverse manieren en op verschillende locaties.
We zijn er klaar voor om eropuit te gaan in 2020 en om ons nóg meer te laten zien in de gemeente. Hierbij kunnen we goed de hulp gebruiken van een nieuwe collega! Ga jij ons daarbij helpen? zo is de oproep.' Kijk voor meer informatie op: www.vrijwilligersstichtsevecht.nl.


Warme winterweken

UTRECHT > Het zijn de warme winterweken van Auping.Daarom is er nu extra veel wintervoordeel op alle matrassen. Dan kan jij deze winter lekker lang in bed blijven liggen.
Zeker nu het zo koud isDus zoek snel de warmte op bij één van de Auping winkels en ontdek jouw voordeel. Het warme winterweken voordeel is geldig t/m zondag 2 februari. Auping zorgt voor een warm gevoel deze winter.Tijdens de warme winterweken brengt Auping de gehele matrassencollectie onder de aandacht. Naast het voordeel op de matrassen, kunt u ook een mooie winterdeal geven op het Essential bed en op de Original boxspring.


Lichtjesavond

HAARZUILENS > Op 6, 7, en 8 februari worden de lichten in Kasteel De Haar gedimd en gaan de kaarsen aan, tijdens 'de lichtjes van De Haar'. De paden richting het kasteel zijn mooi verlicht en het kasteel wordt in verschillende kleuren uitgelicht. De exclusieve avondrondleiding toont, in een intieme setting, de buitengewone en bijzondere levensstijl van de familie Van Zuylen. De rondleidingen starten om 19.00, 19.15, 19.30 en 19.45 uur. De rondleiding duurt 75 minuten. Vooraf reserveren is noodzakelijk en gaat op volgorde van binnenkomst. Vol is helaas vol. Aanmelden kan via: informatie@kasteeldehaar.nl o.v.v. De Lichtjes van De Haar, naam, personen, datum en tijdstip.