Afbeelding

Open avond bij VeenLanden College

Veel belangstelling in Vinkeveen en Mijdrecht

REGIO > De open avonden van het VeenLanden College waren op dinsdag 28 januari in Vinkeveen en op donderdag 30 januari in Mijdrecht.


De leerlingen uit groep 8 en hun ouders/verzorgers uit de hele regio kwamen op deze avonden meer te weten over het VeenLanden College. Aan elke talent wordt gedacht op het VeenLanden College: de sportklas, het ondernemende onderwijs, talentenjacht, de musicalgroep, de taalprogramma’s: Goethe, Anglia en Delf en MakeX & Maker Education met hun NLT club op de vrijdagmiddag. Nieuw komend schooljaar is de Kunstklas, waarvoor brugklasleerlingen zich kunnen opgeven. In Vinkeveen was veel belangstelling voor het gepersonaliseerde onderwijs GO. Een persoonlijke coach en leren op je eigen manier, op je eigen niveau en in je eigen tempo: het is vanzelfsprekend op deze locatie. En dat wordt op prijs gesteld door leerlingen en ouders.

Dat leerlingen er redzaam van worden, blijkt wel uit de rondleidingen die zij geven. Het is moeilijk om niet heel enthousiast te worden over deze vorm van onderwijs wanneer je naar de leerlingen luistert. Het VeenLanden College kijkt terug op geslaagde open avonden in goede sfeer.

Via de website www.veenlandencollege.nl kun je je nog inschrijven voor de lesmiddag op locatie Mijdrecht op woensdag 19 februari.
Leerlingen uit Noord-Holland voor wie deze datum in hun voorjaarsvakantie valt, kunnen telefonisch of per e-mail contact opnemen met de administratie van het VeenLanden College. Je bent welkom op het VeenLanden College en zo is het maar net.