Afbeelding
Ed Kamans

Klein carnavalsweekend bij de Kwakbollen in Harmelen

HARMELEN > Komend weekend kan iedereen vast in de feestelijke stemming komen, met de opwarmers voor de vele carnavalsfestiviteiten in Kwakbollenpoel.


Met het Crespon Carnaval en het Kwakbollen Kleintje Carnaval wordt het een beregezellig ‘Zaterdag 15 februari zullen de Kwakbollen op bezoek gaan bij de Crespon, waar weer een groot carnavalsfestijn wordt georganiseerd. Met rasechte carnavalsartiest ‘Vieze Jack’ belooft het weer een memorabele avond te worden. Het thema voor deze immer gezellige avond is dit jaar 'Gender in de blender'. Tijdens het Crespon carnaval zal Prins Dagobert XLV de Verdienstelijk Cresponner 2020 bekendmaken. Kijk voor meer informatie op www.Crespon.nl.

Om echt lekker op te warmen voor het Grote Carnavalsweekend is leutbunker Dezibel op zondag 16 februari het decor voor het 'Kleintje Carnaval' van De Kwakbollen. Met optredens van vier brassbands en blaaskapellen zal er een groot feest van worden gemaakt. Dit jaar zullen naast de eigen Kwakbollen Brassband, ‘Nu Je Er Toch Band’, Partyband Leiden’ voor u optreden. De middag zal sensationeel worden afgesloten door de rock-cover brassband ‘Heavy Hoempa!’, met massive Brass Rock met een dikke knipoog naar de hardrock en metal. Met Kleintje Carnaval zijn er dus weer voldoende ingrediënten voor een gezellige, muzikale middag in de leutbunker Dezibel. De middag start om 15.00 uur. De zaal is open om 14.30 uur. De toegang is uiteraard gratis. Kijk voor meer informatie op www.kwakbollen.nl.
Vindt de Kwakbollen ook leuk op Facebook.