Valentijn

DE MEERN > De maandelijkse Teenage Vibe disco in De Schalm staat vrijdag 14 februari in het teken van Valentijn, dus romantiek is in de lucht! Scoor jij een date? Tip: neem je hele klas mee als je iets te vieren hebt of gewoon tussendoor zin hebt in een feestje! De disco is open van 19.30 tot 22.30 uur voor iedereen van 9 t/m 13 jaar oud. De entree is 2,50 euro en een pasje is verplicht. Nog geen pasje? Neem dan een pasfoto en 2,50 euro extra mee.


Naar de kerk

VLEUTEN-DE MEERN > Zie je zondag! Een zoektocht naar wat de kerk voor je kan betekenen. De Amerikaanse Rachel Held Evans schreef een verrassend boek ‘Searching for Sunday’ over de vraag waarom je naar de kerk zou gaan? Is daar nog echtheid te vinden? Je kunt zonder toch ook wel geloven? Vier thema’s uit dit boek willen ds. Bal en ds. Otten (beiden werkzaam in de PKN kerk) gezamenlijk behandelen op vier avonden, die ook los van elkaar zijn bij te wonen. Wees welkom: I Over Doop wo. 19 februari om 20.00 uur bij de Marekerk in De Meern. II Over Biecht wo. 4 maart om 20.15 uur achter de Torenpleinkerk in Vleuten. III Over Communie wo. 18 maart om 20.15 uur bij de Marekerk in de Meern. IV Over Ziekenzalving wo. 1 april om 20.15 uur achter de Torenpleinkerk in Vleuten. Opgave bij ds. Otten predikant@torenpleinkerk.nl of ds. Bal dsleonbal@solconmail.nl.


Projecten

UTRECHT > De gemeente gaat de (financiële) risico’s van grote projecten zoals de restauratie van de Domtoren, de aanleg van de Noordelijke Randweg Utrecht en het herstel van de wal- en kluismuren, eenduidig in kaart brengen. Deze week is hiervoor de regeling risicovolle projecten ter consultatie aan de Rekenkamer Utrecht en de gemeenteraad verstuurd. Lees meer op www.varnws.nl bij Nieuws.