Afbeelding
Ed Kamans

Opbodkasten met mooie spulletjes bij De Sirkel

MAARSSEN > Van maandag 24 februari tot zaterdag 21 maart staan bij kringloopwinkel De Sirkel in Maarssen-Dorp op de locatie op de Diependaalsedijk verschillende opbodkasten met prachtige voorwerpen waar u op kunt bieden.


Alle spullen zijn geselecteerd op hun bijzonderheid. Bij elk voorwerp staat een kaartje waarop informatie staat over het voorwerp. Er staat ook een startbod bij. U kunt gelijk beginnen met bieden en er hangen papiertjes bij de kassa waarop u het bedrag invult. Dit doet u dan in de daarvoor bestemde bus. Op maandag 22 maart worden de mensen gebeld/gemaild die het hoogste bod hebben uitgebracht en dan zij mogen het betreffende voorwerp dan komen kopen.

De Sirkel zet zich al meer dan 25 jaar in voor het hergebruik van goederen. Met de aankoop van gebruikte goederen draagt u samen met De Sirkel bij aan een mooie en schone samenleving.
Ook biedt De Sirkel zinvol werk en perspectief voor mensen die op zoek zijn naar een zinvolle tijdsbesteding en op deze manier willen integreren.


De Sirkel Nassaustraat 55, 3601 BB Maarssen (kleingoed, kleding en nog veel meer) en de Sirkel Diependaalsedijk 120a 3601 GN Maarssen (meubels, witgoed, en nog veel meer) geopend maandagmiddag 13.00 – 17.00 uur; dinsdag t/m zaterdag 9.30-17.00 uur.
Heeft u spullen die u wilt schenken aan De Sirkel, bel dan voor de gratis ophaaldienst naar (0346) 590361. De chauffeurs komen graag de bruikbare spullen bij u ophalen.

Denkt u ook aan De Sirkel voor het ophalen van een hele inboedel.