Afbeelding
Ed Kamans

Waterschap Amstel, Gooi en Vecht lanceert campagne De Blauwe Golf

REGIO > Waterschap Amstel, Gooi en Vecht lanceert een publiekscampagne met de titel 'De Blauwe Golf'.


Met deze campagne wil het waterschap persoonlijke verhalen van mensen die zich inzetten voor een schone en waterrijke omgeving uitlichten en aanmoedigen. Met De Blauwe Golf wil het waterschap een beweging in gang zetten van mensen die betrokken zijn bij het water.
Bij De Blauwe Golf gaat het om persoonlijke verhalen. Van mensen die hun handen uit de mouwen steken voor een schone, mooie en waterrijke omgeving. In hun eigen buurt, binnen hun eigen vakgebied, op hun eigen manier. Die voorbeelden staan centraal in deze campagne en krijgen de waardering die zij verdienen. De Blauwe Golf bestaat uit Blauwe Druppels. Al die Blauwe Druppels maken een groot verschil. Samen zijn ze heel belangrijk voor de toekomst van ons water. Het waterschap zorgt voor bescherming tegen het water en schoon en voldoende water, maar werkt ook graag samen met iedereen die op zijn of haar eigen manier een bijdrage levert aan het water in de omgeving.
Want de invloed van water wordt steeds groter. Zomers zijn steeds vaker en langer droog. En we worden steeds vaker geconfronteerd met hevige regenbuien, waarna al dat water niet snel genoeg weg kan.
Kortom, de tijden veranderen. Elke bijdrage - groot of klein - ziet het waterschap als een druppel. Alle druppels samen vormen een Blauwe Golf. Hoe meer mensen meedoen, hoe groter de golf van bijdragen aan onze omgeving. Het waterschap beloont mooie bijdragen met een Blauwe Golf-speld als waardering en aanmoediging.
Kent u iemand die zich inzet voor het water? Die ervoor zorgt dat het schoon blijft, die rommel langs de oever opruimt, of die de natuur een handje helpt? Of hebt u zelf een hart voor water? Ga dan naar agv.nl/deblauwegolf en lees meer over De Blauwe Golf.