Toneel

NIEUWER TER AA > Op vrijdag 6, zaterdag 7, vrijdag 13 en zaterdag 14 maart voert de Toneelvereniging van NiTA in het Draaipunt in Nieuwer Ter Aa het stuk 'Beuntjes en Co' van Herman Thole op. Twee broers runnen samen een antiekhandel, maar denken nogal verschillend over zaken doen. Dit levert de nodige spanningen en hilariteit op! De avonden beginnen om 20.00 uur. De zaal gaat om 19.30 uur open. Kaarten kosten 7,50 euro (t/m 12 jaar 5 euro) per stuk en zijn verkrijgbaar via nita.toneelvereniging@gmail.com. Voor vragen kunt u contact opnemen met Natascha Prozee, 06-50231145 (tussen 18.00 en 20.00 uur)


Koorzang

MAARSSENBROEK > The Choir Company bestaat 20 jaar en in de afgelopen jaren zijn ze in verschillende samenstellingen in De Ark te gast geweest. Op zondag 23 februari laten ze opnieuw van zich horen en zal het team van de 'Indonesië Tour 2019' de dienst verzorgen. Op 23 februari komt de groep nog één keer bij elkaar voor een reünie-optreden. Natuurlijk zal de groep een aantal liederen zingen, maar er is ook voldoende mogelijkheid om zelf mee te zingen met een aantal bekende samenzangliederen. Je bent van harte welkom bij deze feestelijke dienst in De Ark in Maarsenbroek die om 19.00 uur begint. Voor meer informatie zie ook de website ww.arkgemeente.nl.


Spook op De Haar

HAARZUILENS > Het is waar! Ze bestaat: Het spookje van De Haar. Haar naam is Wonne en ze zoekt haar vriendje Dirk. Al een eeuwtje of vier. Iemand moet haar gaan helpen, jij misschien? Wonne woonde vroeger op Kasteel de Haar. Op het oude kasteel, uit de twaalfde eeuw, toen het nog geen ruïne was. Er is niks aan om eenzaam spookje te zijn! Ze rammelt aan de muren, ze laat de grond trillen: Wonne wil een vriend! Of anders…laat ze het kasteel omvallen. Wonne verbindt het oude met het nieuwe en zorgt ervoor dat kinderen spelenderwijs het gevoel krijgen onderdeel uit te maken van dit bijzondere kasteel. De toon is licht en de opdrachten zijn geschikt voor alle leeftijden: ze zijn nooit ‘goed’ of ‘fout’. Met een rondgang door het kasteel, inclusief extra kamer en na afloop een mooi zelfgemaakt aandenken - plus een cadeautje van De Haar! Online tickets zijn verkrijgbaar of aan de kassa tijdens een bezoek. De escaperoute is te bezoeken t/m zondag 1 maart. Een escaperoute kost 2,50 euro en wordt alleen verkocht in combinatie met een kasteelbezoek.


Financiën

UTRECHT > Arbeidsongeschikt worden betekent dat u door ziekte of een beperking uw werkzaamheden niet meer volledig kunt uitvoeren. Wat betekent het als u gedeeltelijk afgekeurd bent? Kunt u hulp krijgen bij het vinden van ander werk? U Centraal biedt dinsdag 25 februari van 13.30 tot 16.15 uur een bijeenkomst aan over de financiële gevolgen van arbeidsongeschiktheid. U krijgt tips van het UWV en advies over hoe u uw financiële situatie kunt bijstellen. Deelname is gratis. Locatie Drift 11. Aanmelden via www.u-centraal.nl/levensgebeurtenissen. Bel 06-23335893 of mail Levensgebeurtenissen@U-Centraal.nl.