Wandelen

VLEUTEN > Donderdag 5 maart start vanuit De Schakel, Schoolstraat 11 te Vleuten om 10.00 uur een wandeling in de omgeving van Vleuten. Deze wandeling zal ongeveer 2 uur duren. Iedereen die het leuk vindt om te wandelen en andere mensen te ontmoeten is van harte welkom om deel te nemen. U kunt zich aanmelden bij De Schakel bij de beheerder Wiel Schoonheim, of via de mail beheer@deschakel-vleuten.nl of telefonisch 06-55490155. Aan de wandeling zijn geen kosten verbonden, hooguit kosten voor een consumptie onderweg.


Schietsportvereniging

LOENEN > De uitslagenlijst: Klein Kaliber Geweer (KKG). Hoofdklasse: M. Sloeserwij: 92, G. Worm: 91. Klasse A: G. Degen: 85, T. v. Egmond: 77. Klasse D: D. v.d. Berg: 73, J. den Boer: 82, J. Kaashoek: 74. Klein Kaliber Pistool (KKP). G. Degen: 85, E. v. Dommelen: (Meesterkaart) 362, hoogste korps: 62. Klein Kaliber Karabijn (KKK). H. Blokzijl: 69, B. Bolderdijk: 79, M. Schoon: 92, M. Schulpen: 88, H. Troost: (Meesterkaart) 560. Jeugd Luchtgeweer. K. den Hertog: 83, D. v.d. Klomp: 62, C. Pap: 64, T. Timmerman: 4.


Lezing golfsport

VREELAND > Donderdag 12 maart in het Dorpshuis in Vreeland, Fetha 16, aanvang 20.30 uur. Een boeiende lezing over de golfsport in Loenen bij de Historische Kring Loenen. Deze sport vindt zijn oorsprong in het zogenaamde Colven dat al zeer vroeg in Nederland gespeeld werd. De oudste vermelding van dit spel gaat zelfs terug tot de 13e eeuw. Ben van Doesburgh van de Old Course Loenen zal in een presentatie toelichten wat de rol van Loenen hierbij is geweest.


Trainer

DE MEERN > Alain Hijman is volgend seizoen trainer van zaterdag 1 bij VV De Meern. Alain was eerder succesvol als trainer bij de jeugd van FC Utrecht, Argon, Montfoort en FC De Bilt. 'Met Alain halen we een ervaren trainer in huis die op de hoogste niveaus heeft gewerkt', aldus het bestuur van VV De Meern op de site van de club. 'Met FC De Bilt promoveerde hij van de 2e klasse naar de 1e klasse, wij hopen uiteraard dat we met Alain dezelfde stap kunnen maken nu zaterdag 1 het nieuwe vlaggenschip van de vereniging is.'


Schaatsen

BREUKELEN > Op zondagochtend 23 februari vroeg in de ochtend hebben 7 kinderen van IJsclub Breukelen voor de derde keer meegedaan aan de Jumbo IJscup op de Vechtse Banen. Dit is een groot spektakel waar 150 kinderen van ijsverenigingen uit de regio aan meedoen. Ze schaatsten 3 keer 100 meter op tijd en daarna hebben ze meegedaan aan een massastart. 'We zijn supertrots op Max, Mirthe, Esmee, Timon, Myrthe, Coen en Jurre, ze hebben allemaal heel snelle tijden gereden! Het is mooi om te zien hoe kinderen zich ontwikkelen en dat onze club talenten heeft voor de toekomst', aldus de trainers. Wil jij ook leren schaatsen, geef je dan op bij IJsclub Breukelen voor 2 proeflessen. Zij zorgen voor een helm en easy glijders schaatsen en jij voor handschoenen en een berg enthousiasme. Het nieuwe ijsseizoen start eind september. Zie www.ijsclubbreukelen.nl.