Afbeelding

Free Food Experience Organiseert Familie Festival

VLEUTERWEIDE > 13 en 14 maart is NL Doet. Het evenement waarbij vrijwilligersorganisaties leuke activiteiten organiseren.


Free Food Experience in Leidsche Rijn heeft het idee om op zaterdag 14 maart te gaan koken voor mensen die minder te besteden hebben. Het idee is om hobby-chefs en mensen die het leuk vinden om te koken uit te dagen en een tweegangenmenu te koken in 2 uur voor 10 mensen. Maar ook mensen die het moeilijk hebben dagen ze uit om langs te komen en te komen kijken of er lekker en gezond gekookt wordt. Daarom organiseren zij Heel Leidsche Rijn Kookt Gezond!
Free Food Experience is opgericht door Richard en Ilviën Noordhoek en door een paar enthousiaste Utrechtse christenen. De dag heeft tot doel de minderbedeelden in Utrecht een uitje te geven. Hun droom is niet alleen voor Utrecht, maar dit project zal landelijk worden uitgerold, om meer aandacht te geven aan de kwetsbare medemens. Zaterdag 14 maart zal in het teken staan van lekker en gezond koken en eten. Een tiental vrijwilligers is begonnen met de voorbereidingen. Stichting Free Food Experience wil zich in de toekomst ook op andere gebieden inzetten voor de genoemde doelgroep. Wat ze nu nog zoeken zijn vrijwilligers, financiële middelen en instellingen die zich willen aansluiten, om dit project tot een succes te maken.
Aanvang 14.00 uur, 16.00 uur en 18.00 uur. Locatie: Buurtcentrum De Weide Wereld, Teunisbloemlaan 48. Vragen via freefoodexperience@gmail.com of via de facebook website.
Hier kunt u ook uw dieet, hallal, glutenvrij of vegetarisch aangeven.