Mishandeling

VLEUTERWEIDE > Op maandag 24 februari om 14.00 uur werd een jongen mishandeld door groep andere jongeren op Landschapsbaan-kruising busbaan. De jongeren uit de groep droegen maskers of bikersjaals. Was u daar getuige? Graag contact via 0900-8844.


Bekeuringen

LEIDSCHE RIJN > In de parkeergarage bij winkelcentrum Parkwijk zijn dit weekend twee jongens bekeurd. Het duo kreeg de bon voor rondhangen. 'Dit is voor ons een locatie waar we veel overlastmeldingen van krijgen. Bij het zien van ons begonnen de jongens direct te rennen. Paar minuten later troffen wij de jongens toevallig lopend aan op straat. Beide jongens hebben een bekeuring gehad voor het hangen op een plek waar dit niet was toegestaan', zo laat Handhaving Utrecht weten op Instagram.


Beschermd wonen

HARMELEN > Stichting de Woongaard is een startend ouderinitiatief in Harmelen voor (jong)volwassenen met ASS en een normale tot hogere intelligentie. Dit wooninitiatief wordt gekenmerkt door actieve betrokkenheid van de ouders/vertegenwoordigers. Niet alleen tot het realiseren, maar ook na de realisatie is de betrokkenheid van ouders/vertegenwoordigers een voorwaarde om dit wooninitiatief te kunnen verwezenlijken. Op donderdag 12 maart tekent Stichting de Woongaard een intentieverklaring voor een samenwerkingsverband met Stichting de Grasboom.De Grasboom is een overkoepelende organisatie met ruime ervaring in het opzetten van zelfstandige woonruimtes met begeleiding op maat. Stichting de Woongaard Harmelen heeft nog plaats voor bewoners vanaf 18 jaar met een indicatie beschermd wonen. Neem contact op via: info@dewoongaard.org.