Het certificaat voor de gevolgde dementietraining en bloemen voor team Van Dijk.
Het certificaat voor de gevolgde dementietraining en bloemen voor team Van Dijk.

Uitvaartverzorging Van Dijk ontvangt certificaat Samen dementievriendelijk

BREUKELEN > Uitvaartverzorging Van Dijk in Breukelen neemt bloemen en een certificaat in ontvangst nadat het team de voorlichting Samen dementievriendelijk heeft gekregen.


'Wij hebben vaak te maken met situaties waar dementie speelt. Ons personeel kan mensen met dementie goed herkennen en weet hen op een goede en respectvolle manier tegemoet te treden,' aldus Ralf van Dijk over het belang van de training. 'Een uitvaart is al moeilijk genoeg, zeker als bijvoorbeeld op oudere leeftijd een partner alleen overblijft. En dan is het goed als je de signalen van dementie herkent om daar mee om te kunnen gaan, ook als de kinderen er bij zijn.'

De speciale training is er een voorbeeld van hoe zorgvuldig Uitvaartverzorging Van Dijk te werk gaat. 'Onze werkwijze biedt u zekerheid doordat wij een relatief klein, ervaren en op elkaar ingespeeld team zijn en elke uitvaart samen doen. U bent ervan verzekerd dat niets aan het toeval wordt overgelaten,' aldus Ralf van Dijk. 'Wij hebben drie sfeervolle uitvaartcentra in de Vechtstreek. Dit maakt ons flexibel en daardoor kunnen wij goed op uw wensen inspelen. Wij zijn niet afhankelijk van derden of verzekeraars. Als u ons belt, krijgt u altijd direct een van ons persoonlijk aan de lijn. Wij zijn 7 dagen per week, 24 uur per dag telefonisch bereikbaar, natuurlijk ook op feestdagen.' Kijk ook op www.vandijkuitvaart.nl.

Het certificaat Samen dementievriendelijk is voor meer verenigingen en bedrijven een welkome aanvulling. Wilt u ook een voorlichting op maat voor uw zaak of vereniging organiseren? Meer weten? Neem contact op met Evelien van der Vliet, samendementievriendelijk.sv@gmail.com, mob. 06-20182388.