Coronavirus

REGIO > Geen sport afgelopen weekend in de sporthallen, zwembaden en op de velden. De artikelen op deze pagina zijn ook allemaal van prestaties en wedstrijden van vóór de nieuwe vergaande richtlijnen van de regering. De komende weken is er geen sport, maar u krijgt wel de kans om via VARnws uw vereniging nog een keer te promoten voor nieuwe leden en vrijwilligers.Of gewoon iets leuks met leuks met sport nu alles is afgelast voor senioren en jeugd. Lever een artikel met liggende foto aan via de site van VARnws of via een mail aan redactie@varnws.nl. In verband met het geringe aanbod deze week staat er een combinatie van sport in beide edities van de krant.


Schietsportvereniging

LOENEN > De uitslagenlijst van dinsdag van schietsportvereniging Loenen: Klein Kaliber Geweer (KKG). Hoofdklasse: M. v. Egmond: 91, A. v.’t Hoff: (Meesterkaart) 540, hoogste korps: 91, M. Sloeserwij: 83. Klasse A: G. Degen: 86, E. v. Dommelen: 85, Chr. Timmerman: 77. Klasse D: J. den Boer: 88, J. Kaashoek: 60. Klein Kaliber Karabijn (KKK). B. Bolderdijk: 90, P. Bijma: 93, N. Looyenga: 94, F. Roefs: 79, M. Schoon: 92, H. Troost: 96. Jeugd Luchtgeweer. K. den Hertog: 85, J. v.’t Hoff: 83, C. Pap: 73. Team 2 van S.V. Loenen verloor de Districtswedstrijd tegen Team 3 van S.V. Bonanza uit Lopikerkapel met 989 tegen 1043 punten.


Buurtsportcoach

UTRECHT > Sportverenigingen opgelet. Er kan tot en met 30 maart een aanvraag worden ingediend door sportclubs voor werkzaamheden van een buurtsportcoach. De nieuwe regeling gaat vanaf 1 augustus 2020 van start.

Lees op de site www.sportutrecht.nl wat een buurtsportcoach voor uw club kan betekenen en wat de gehele regeling inhoudt.


Schoolvoetbal

STICHTSE VECHT > Geen schoolvoetbal meer dit jaar in Stichtse Vecht. De wedstrijden waren al begonnen en de finale was op zondag 19 april. 'Gezien de nieuwe ontwikkelingen en maatregelingen van de overheid hebben wij als schoolvoetbalcommissie besloten om het schoolvoetbal dit jaar in zijn geheel af te gelasten. De gezondheid en veiligheid van iedereen staat voorop, we hopen op jullie begrip in deze aparte tijden. Met sportieve groeten en tot de volgende editie in 2021', aldus het bestuur van het Schoolvoetbal in Stichtse Vecht.


VV Maarssen

MAARSSEN > Deen van Embricqs (29) is de eerste versterking die zaterdagtweedeklasser Maarssen voor komend seizoen heeft vastgelegd. De in Amsterdam geboren rechtsbuiten komt over van hoofdklasser Sportlust’46.

Bij het ambitieuze Maarssen wordt Van Embricqs herenigd met een aantal oud-ploeggenoten van FC Breukelen, waar hij ook met de huidige trainers Marco van der Meer en Herman Jansen samenwerkte. Maarssen ziet Marc van Rees na dit seizoen vertrekken naar VVJ, de andere basisspelers hebben aangegeven bij de koploper in de tweede klasse B te blijven, zo meldt het AD/UN.