Bingo afgelast

VLEUTEN > Vrijdag 3 april kan helaas de laatste bingo van het seizoen van PVCV geen doorgang vinden. Vanwege het coronavirus is het nu niet veilig en toegestaan om met een grote groep mensen samen te komen in de kantine van PVCV. Er hebben zich al meer dan 50 mensen opgegeven, deze plekken blijven gereserveerd. Zo gauw er een nieuwe datum bekend is, zal dit gecommuniceerd worden. Let goed op u zelf en de organisatie hoopt u gauw weer te zien in de kantine van PVCV.


Gratis voetballen

DE MEERN > Gratis voetballen bij een van de grootste clubs van Nederland? Het kan bij VV De Meern. Vanaf volgend seizoen hoeven senioren die op zondag willen voetballen geen contributie te betalen om hun favoriete sport uit te oefenen. Tevens kan er op vrijdagavond getraind worden op het sportcomplex van VV De Meern.

VV De Meern wil op deze manier het zondagvoetbal in de regio stimuleren en het spelen op deze dag aantrekkelijk maken voor spelers die nu al lid zijn van VV De Meern en voor hen die dat graag willen worden. Gebruikmaken van deze geweldige gratis mogelijkheid kan door een mail te sturen naar seniorencommissie@vvdemeern.nl. Vermeld daarin je leeftijd, op welk niveau je speelt en (eventueel) van welke club je afkomstig bent.

Gratis voetballen bij een van de grootste clubs van Nederland? Wie wil dat nou niet?


Avondvierdaagse

LEIDSCHE RIJN > 'Vanaf heden is het tot nader order niet meer mogelijk om je in te schrijven voor de avondvierdaagse. Op dit moment is het vanwege Covid-19 te onduidelijk of de avondvierdaagse wel door kan gaan', zo laat de organisatie weten. 'Wij wachten als bestuur de ontwikkelingen in de aankomende weken af om te besluiten of en wanneer de inschrijvingen weer open gaan. Dit zullen wij dan tijdig en duidelijk communiceren via facebook, onze website en via de schoolcoördinatoren.' De avondvierdaagse stond gepland van dinsdag 9 juni tot en met vrijdag 12 juni. Ook de Avond4daagse in Vleuten-De Meern gaat niet door. 'Wij vinden dit heel spijtig voor alle lopers en vrijwilligers maar het is een periode waarbij de gezondheid van een ieder voorop gaat. We hopen van harte dat de situatie in Nederland eind juni enorm zal zijn verbeterd. Maar zelfs als dat zo is dan kunnen we nog geen onnodig risico nemen. Wij kijken ernaar uit om jullie allemaal, gezond en wel, volgend jaar weer te verwelkomen bij de A4D De Meern-Vleuten-Haarzuilens van 2021. In de tussentijd, zorg goed voor uzelf en uw naasten', aldus het bestuur.


Polderloop

DE MEERN > Wegens het coronavirus wordt de 14e editie van de Palmpasenpolderloop (PPP-loop) die zondag 5 april zou worden gehouden in De Meern en omgeving afgelast. Deze 14e editie wordt nu verschoven naar 2021. Ook andere loopevenementen rond Vleuten en Leidsche Rijn gaan niet door, maar de organisaties moeten nog bekend wat er gaat gebeuren.