Mishandeling

VLEUTERWEIDE > Op vrijdag is rond 17.00 een 10-jarige jongen mishandeld na een ruzie tussen twee groepen. Het slachtoffer kreeg rake klappen en een trap volgens de politie van een wat oudere jongen van ongeveer 14 jaar. Het incident speelde zich af op het tennisveld bij de Weide Wereld aan de Teunisbloemlaan. 'We willen weten wat daar is gebeurd. Wie was getuige? Svp contact via 0900-8844', zo is de oproep van de politie Vleuten-De Meern op twitter.


Wildplassen

LEIDSCHE RIJN > In Terwijde bij het winkelcentrum is vrijdagavond rond 20.50 uur een man mishandeld nadat hij twee jongens van ongeveer 12 jaar aansprak op het wildplassen in de Ray Charlesstraat. Daarop werd het slachtoffer belaagd door vrienden en/of familie van de twee jonge wildplassers en kreeg hij stevige klappen. De groep vluchtte weg via het winkelcentrum. 'Nare zaak die we graag willen oplossen. Wie heeft iets gezien daar? Info svp via 0900-8844', zo vraagt de politie Leidsche Rijn op twitter.


Steekincident

LEIDSCHE RIJN > Bij een steekincident zondagavond op het Rose-Mariepad in Terwijde is een man gewond geraakt. De aanleiding was een ruzie en de politie zoekt getuigen. Er is nog niemand aangehouden. Het slachtoffer is met meerdere steekwonden naar het ziekenhuis gebracht.


Lintjesregen

UTRECHT > Niet opspelden maar opbellen. Dat gaat burgemeester Jan van Zanen doen nu op vrijdag 24 april de lintjesregen een andere vorm krijgt en Koninklijke onderscheidingen niet worden uitgereikt. Kijk vrijdag rond 12.00 uur op www.varnws.nl voor de lijst met gedecoreerden in Leidsche Rijn, Vleuten, De Meern en Haarzuilens.