Beschermende maatregelen in de lokale schoenenwinkel in Maarssen.
Beschermende maatregelen in de lokale schoenenwinkel in Maarssen. Prettig Lopen Winkel

Prettig Lopen Winkel past zich aan voor veilige verkoop

MAARSSEN > De Prettig Lopen Winkel in Maarssen heeft allerlei maatregelen getroffen om de klanten zo goed en veilig mogelijk te kunnen helpen.


In de grote schoenenwinkel aan de Diependaalsedijk in het centrum van Maarssen, komt al jaren een breed publiek uit de hele regio. In deze winkel wordt een zeer groot aanbod aan verschillende schoenen verkocht. Daar wordt weleens gezegd: wij verkopen alle schoenen, van verbandschoen tot een stevige bergwandelschoen en alles daar tussen in.

Dat betekent ook een zeer gevarieerd publiek. Van de kwetsbare oudere tot de actieve wandelaar. Er staat momenteel een prachtige collectie wandelschoenen, zomerschoenen en sandalen in de winkel. Met dit mooie weer wil men toch 'prettig' kunnen lopen.
En de speciaalzaak snapt heel goed dat de klanten graag komen, maar toch ook voorzichtig zijn in verband met het coronavirus. Daarom heeft de Prettig Lopen Winkel voorzorgsmaatregelen getroffen, zodat klanten en het personeel zo veel mogelijk beschermd worden.

Er zijn speciale schermen opgehangen op de verschillende afdelingen in de winkel. De winkel is gewoon geopend van woensdag tot en met zaterdag. Er zijn geen aangepaste openingstijden om juist de spreiding van klanten te stimuleren, zodat het niet te druk wordt.

Twee verdiepingen met heel veel ruimte. Dus alle gelegenheid om veilig en in alle rust een keus te maken met advies van het deskundig personeel. Komt u lokaal schoenen, sandalen of wandelschoenen kopen? Welkom op de Diependaalsedijk 12 in Maarssen.

Kijk voor meer informatie ook op www.prettiglopenwinkel.nl.