Afbeelding

Deelnemers gezocht voor nieuwe SBS6-serie

Nieuwe proef met mobiliteit en het laten staan van de auto

LEIDSCHE RIJN > De tv-serie Green Make Over gaat 1 aflevering opnemen in stadsdeel Leidsche Rijn-De Meern-Veldhuizen. Thema: mobiliteit! Hiervoor worden nog deelnemers gezocht.


Wie o wie woont er in Leidsche Rijn-De Meern-Veldhuizen en heeft thuis een of meer auto's en wil 2 maandenlang deelnemen aan een mobiliteitsproef (via een app gratis gebruik van een deelauto, deel e-bike, OV etc)? Het tv-programma wil dan je ervaringen op camera vastleggen. Green Make Over wil kijken in hoeverre mensen in het steeds groter groeiende Leidsche Rijn bereid zijn om voor andere vormen van mobiliteit te kiezen dan dat ze nu standaard doen als ze een auto voor de deur hebben staan.
Zelf doet programmamaker Gwen ook mee als fervent autorijder en inwoner van Leidsche Rijn. In totaal worden 3 personen, gezinnen of stellen gezocht. Indien je wordt uitgekozen, dan zorgt de redactie er gedurende de proef voor dat er een deelfiets en deelauto dichtbij jouw huis staan. Ook nemen het programma de kosten van het gebruik van de vervoersmiddelen via de app voor zijn rekening. Het enige dat ze ervoor terugvragen is dat je regelmatig over je ervaringen vlogt en zij jou of jullie ook periodiek met de camera mogen volgen om te gebruiken in de tv-serie Green Make Over die vanaf 18 oktober weer op SBS6 uitgezonden gaat worden. Uiteraard binnen de mogelijkheden en richtlijnen van het RIVM en de overheid. In totaal volgen we je 2 à 3 dagen.
Interesse? Meld je dan binnen 3 weken aan via info@greenmakeover.nl en geef aan waarom je zou willen meedoen, hoe belangrijk de auto voor jou of jullie is, hoeveel km je per jaar rijdt en voor welke doeleinden je de auto inzet. Stuur een filmpje of foto's mee. Dit kun je gewoon met je telefoon doen. Vergeet niet je adres, e-mailadres en telefoonnummer. Kijk op www.greenmakeover.nl voor meer informatie.