Workshops bij Indekerngezond

LEIDSCHE RIJN > Bij Indekerngezond zijn diverse workshops online te volgen.


Het wijkplatform gericht op Positieve Gezondheid, waarin een betekenisvol leven, eigen regie, in je kracht staan en meedoen centraal staan, is ‘online’ open. Met een team van enthousiaste vrijwilligers en initiatiefnemers heeft Indekerngezond een mooi aanbod voor wijkbewoners. Juist in deze tijd is het belangrijk om stil te staan bij jouw Positieve Gezondheid, aandacht voor jezelf en om inspiratie op te doen.

In de maanden april en mei zijn de workshops gratis. Voorbeelden zijn Online workshop Relax, oefeningen om te ontspannen, Online workshop Positieve Gezondheid en de Inloop Leidsche Rijn. Dat laatste is een nieuw initiatief van vier wijkbewoners. Ben je nieuw in Leidsche Rijn e.o., woon je er al een tijdje? En heb je zin om zo nu en dan andere inwoners online te ontmoeten? Meld je dan aan en doe mee met de Inloop Leidsche Rijn.

De workshops staan in de agenda op www.indekerngezond.nl. De komende tijd wordt het aanbod uitgebreid, dus check regelmatig de website voor het actueel workshopaanbod. Bekijk op je gemak het aanbod, doe mee en we ontmoeten je graag tijdens de online initiatieven. Heb je zelf een idee voor een online initiatief en wil je dat aanbieden via ons platform? Neem dan contact op via info@indekerngezond.nl.

Indekerngezond kijkt uit naar de periode dat de deuren weer opengaan, voor nu ontmoeten, inspireren en verbinden we online.