Afbeelding

De Vrijstaat gaat weer open

Als iedereen zich aan de spelregels houdt, kan het

LEIDSCHE RIJN > Vanaf 11 mei kan De Vrijstaat een deel van haar activiteiten hervatten.


Vanaf 1 juni zal de KunstKeet worden hervat. Ook is het vanaf die datum mogelijk om op afspraak Radio Vrijstaat te bezoeken. Er kan één gezin tegelijkertijd deelnemen aan een Vrijstaat-activiteit. Dit betreft ouders en kinderen die bij elkaar in huis wonen. Er is plek voor max. 6 bezoekers. Kom alleen met een reservering. Kom op de afgesproken tijd, maximaal 5 minuten van tevoren.

Er zijn veel 'spelregels':
De Vrijstaat-workshopbegeleider houdt 1,5 meter afstand tot de bezoekers. Voor aanvang van de activiteit wassen/desinfecteren alle bezoekers hun handen. De bezoekers volgen de aanwijzingen van de Vrijstaat-workshopbegeleider op over de corona-maatregelen. Na afloop van de activiteit desinfecteert de Vrijstaat-workshopbegeleider de ruimte, apparatuur en materialen.
De KookKeet is geannuleerd en de desbetreffende ouders zijn hierover geïnformeerd.

De Kunstvakantieweek gaat door met een beperkt aantal deelnemers. Iedereen die is bevestigd, kan deelnemen. De openbare eindpresentatie wordt verschoven naar zaterdag 12 september. Kinderfeestjes kunnen weer worden geboekt vanaf 1 september.
Voor het educatief programma op scholen en BSO’s is er rechtstreeks contact met de desbetreffende organisaties. Zij houden bij het hele programma rekening met de maatregelen getroffen door het Kabinet en RIVM. Ze kijken er enorm naar uit om hun activiteiten te hervatten en jullie snel weer op De Vrijstaat te zien!