VARnws woensdag

LEIDSCHE RIJN >Volgende week verschijnt de krant op woensdag in verband met Hemelvaartsdag op donderdag. De papieren versie van VARnws wordt dus eerder gedrukt. Hou er rekening mee bij het inleveren van kopij. Dat kan via de site www.varnws.nl of via redactie@varnws.nl.


Dode vrouw

HARMELEN > Een vrouw is zondagnacht in Harmelen in het water terecht gekomen en overleden. De hulpdiensten rukten massaal uit met onder meer een traumahelikopter en een duikteam, maar de toegesnelde hulp mocht niet meer baten.
De vrouw werd rond 3.00 uur die nacht aangetroffen in het water aan de Leidsestraatweg, in de buurt van een Bed & Breakfast. De weg werd tijdelijk volledig afgesloten. De politie gaat niet uit van een misdrijf, maar vraagt mensen met meer informatie of tips om te bellen. De identiteit van de vrouw is nog niet bekendgemaakt omdat eerst de familie in het buitenland op de hoogte moet worden gebracht.


Ongeluk

VLEUTERWEIDE > Op de Vleutensebaan zijn maandag een dieplader en een stadsbus met elkaar in botsing gekomen. Daardoor raakte de zijkant van de bus flink beschadigd. De dieplader kwam er wonderwel zonder schade vanaf. Voor zover bekend raakte niemand door de aanrijding gewond. Medewerkers van het busbedrijf hebben het verkeer ter plekke omgeleid. De stadsbus kon op eigen kracht naar de garage rijden.


Botsing

HARMELEN > In Harmelen is dinsdagavond een fietsster gewond geraakt. De vrouw werd op de kruising van de Noordergaard en Meerkoet over het hoofd gezien door een afslaande automobilist. Mogelijk heeft de laagstaande zon daarbij een rol gespeeld.