Gitaarcursus

MAARSSEN > Kunstencentrum Nieuwe Vaart verzorgt dit najaar, wegens groot succes, opnieuw een cursus liedbegeleiding met gitaar, voor leerkrachten in het basisonderwijs, voor ouders en grootouders. Een leuke, korte, beginnerscursus waarbij u de techniek vlot onder de knie krijgt. De cursus liedbegeleiding voor beginners is bedoeld om leerkrachten in het basisonderwijs, en ook ouders en grootouders, op weg te helpen bij het leren begeleiden van liedjes op de gitaar, voor gebruik in de klas en thuis. Voor deze cursus is geen muzikale voorkennis nodig. Het liedrepertoire is afgestemd op de onder- en bovenbouw van het basisonderwijs. In de cursus komen de volgende zaken aan bod: het stemmen van de gitaar, het lezen van akkoordsymbolen, het zoeken van akkoorden bij een bestaand liedje, muziektheorie, plectrumtechniek, liedrepertoire en aanslagmanieren. De cursus omvat tien lessen van een uur op zaterdag van 09.15-10.15 uur in het gebouw van de muziekschool aan de Gaslaan 12 in Maarssen. De lesdata zijn: 7, 14, 21 en 28 november, 5 en 12 december, 9, 16, 23 en 30 januari 2021.
U dient bij de cursussen zelf voor een instrument te zorgen. De kosten bedragen 220 euro, inclusief lesmateriaal en de gitaardocent is Frank Mommers. Heeft u vragen, dan kunt u gerust contact met hem opnemen: tel. 06-52420984 of e-mail: f.mommers @casema.nl. Website:www.frank-mommers.com. De cursussen gaan door bij voldoende inschrijvingen en het is ook mogelijk om, in overleg, een cursus op locatie te verzorgen. Belangstellenden kunnen een inschrijfformulier krijgen via Frank Mommers.


Hypotheken

REGIO > Het gemak van online én het persoonlijke van Rabo. Je hypotheek online regelen, wanneer het jou uitkomt. Ideaal. Maar voor zo’n grote financiële keuze is het wel prettig om persoonlijk geadviseerd te worden. Rabobank introduceert daarom Rabo Samen Online voor Hypotheken. Daarbij regel je jouw hypotheek gemakkelijk online, maar heb je ook een adviseur die met je meedenkt bij belangrijke beslissingen. De voordelen van Rabo Samen Online voor Hypotheken zijn: makkelijk online, waar en wanneer jou uitkomt. Persoonlijk videogesprek met een adviseur en 500 euro korting op je advieskosten. De belangrijkste stappen van Rabo Samen Online zijn: vrijblijvend oriëntatiegesprek. Bereken eerst zelf je hypotheek. Samen bespreken we de mogelijkheden in een gratis oriëntatiegesprek. Hypotheekdossier vullen: upload voor het adviesgesprek een aantal documenten in jouw eigen Rabobank Hypotheekdossier. Persoonlijk adviesgesprek: in een betaald adviesgesprek kijken we samen naar een hypotheek die bij jou past. Je ontvangt van ons een hypotheekofferte. De rest regelen wij. Zodra jij de hypotheekofferte hebt ondertekend, zorgen wij ervoor dat de notaris alle stukken ontvangt. Vind een hypotheek die bij jouw situatie en woonwens past, zonder dat je de deur uit hoeft. Zie voor meer informatie onze website: www.rabobank.nl/hypotheken. Liever eerst met een adviseur van Rabobank Gooi en Vechtstreek bellen? Dat kan natuurlijk ook. Maak nu een afspraak via telefoonnummer (035) 6222211.