Jeugdvoetbal

BREUKELEN > Trainen met Visie, spelen met Passie. Dat is de ondertitel van het nieuwe jeugdbeleidsplan van FC Breukelen. Een delegatie van het bestuur samen met een aantal betrokken vrijwilligers hebben het bestaande jeugdbeleidsplan aangepast en geactualiseerd voor de aankomende jaren.

De nieuwe Technisch Jeugd Coördinator Koos van Tamelen heeft daarmee een goed beleidsstuk in handen waarmee hij de voetbaltechnische opleiding verdere invulling kan geven.
De jeugdopleiding is opgedeeld in 4 divisies: de mini's, de onderbouw, de middenbouw en de bovenbouw. Iedere divisie heeft zijn eigen coördinator die ervoor zorgt dat alle voetballers en voetbalsters in zijn of haar categorie iedere week weer worden uitgedaagd op zijn/haar eigen niveau en zaterdag tijdens de wedstrijden aan de bak kan.
Met het beleidsplan in de hand heeft ook de jeugdcommissie weer een nieuwe invulling gekregen en daar is het bestuur van FC Breukelen hartstikke blij mee.

Onder leiding van commissievoorzitter Kim de Graaf kunnen de coördinatoren gezamenlijk met TJC Koos van Tamelen de jeugdopleiding nog beter vorm geven met als doelstelling om alle jeugdleden met visie en veel plezier lekker te laten voetballen.
Nu de organisatie en het beleidsplan staat, zijn we natuurlijk ook weer op zoek naar nog meer jeugdvoetballers die bij FC Breukelen willen komen voetballen. Je bent van harte welkom op het sportpark van FC Breukelen op de Broekdijk-oost om bij FC Breukelen te komen voetballen.
Meld je aan via administratie@fcbreukelen.nl en kom voetballen bij FC Breukelen!.


Handbal

LEIDSCHE RIJN > Ook zin om weer af en toe een handbalwedstrijd te spelen? Kom dan bij het Dames Midweek team bij Handbalvereniging Leidsche Rijn. Zij zoeken speelsters die eens in de week (twee weken) gezellig een wedstrijd meespelen op een doordeweekse avond. Doe jij komend seizoen mee?

Wil je meer weten of beter nog jezelf aanmelden? Stuur dan snel een mailtje naar seniorencoordinator@hvleidscherijn.nl en zij nemen snel contact met je op.


Weesfietsen

WOERDEN > Op 15 juni ontvangen alle wrakken, verkeerd gestalde fietsen en weesfietsen bij de stalling van het station Woerden een ‘Attentie-label’.
Blijkt na vier weken dat de fiets niet is verplaatst, dan krijgen die fietsen een beschikking (48 uurs-label). Dit label wordt op 13 juli aangebracht.

Fietsen die op 15 juli nog steeds niet zijn gebruikt, worden verwijderd en voor 13 weken opgeslagen bij FermWerk/FietsSluis, Wagenmakersweg 2A in Woerden.

Binnen deze periode kan de rechtmatige eigenaar de fiets gratis ophalen of voor 20 euro laten thuisbezorgen. Is de fiets binnen 13 weken niet opgehaald, dan wordt deze eigendom van de gemeente Woerden.