De Sleutelhoek

MAARSSEN > Stomerij De Sleutelhoek zit nooit stil en is altijd op zoek naar mooie producten voor de klanten. Het assortiment van de speciaalzaak aan de Plesmanpromenade in Maarssen is nu uitgebreid met Kipling. In de gezellige winkel zijn nu ook portemonnees, tassen en rugtassen te koop. Het topmerk is een mooie aanwinst van het toch al uitgebreide assortiment. En speciaal voor de introductie is er een korting van 20% op de artikelen van Kipling. Stomerij De Sleutelhoek is al jaren een begrip in Maarssen en omstreken met de stomerij, lederwaren en koffers, sleutelservice, schoenreparatie, kledingreparatie, garen en ritsen en de DHL parcelshop. Kijk ook op de facebookpagina van deze actieve ondernemer voor het laatste nieuws en leuke aanbiedingen.


Zonnebloem

STICHTSE VECHT > Dit jaar ging de Zonnebloemloterij eerst online van start. 'Een bijzondere start in bijzondere tijden. Maar nu het weer mag, komen we binnenkort weer gezellig langs de deuren om de Zonnebloemloten te verkopen', aldus de Zonnebloem Maarssen. 'Als u gewend bent om papieren loten te kopen en dat graag blijft doen. Vrijwilligers van de Zonnebloemafdeling Maarssen komen daar graag voor bij u langs.' De digitale verkoop gaat ook gewoon door. Het voordeel van de online loten verkoop is dat u van achter uw PC loten kunt kopen. Belangstellenden kunnen die tot 1 oktober bestellen op www.zonnebloem.nl/loterij. Zonder papieren loten, zonder contant geld. U betaalt via iDeal en krijgt de loten direct in uw mailbox. De trekking van de loterij vindt plaats op maandag 12 oktober. Zonnebloemloten kosten twee euro per stuk. De vereniging streeft ernaar iedereen met een lichamelijke beperking zonder extra zorgen deel te laten nemen aan de maatschappij en organiseert met de opbrengst fantastische activiteiten. Op www.zonnebloem.nl/loterij kunt u informatie vinden over het prijzenpakket. Heeft u vragen over de Zonnebloemloterij? Neemt u dan contact op met Alie Bisschop van Zonnebloemafdeling Maarssen. Zij is bereikbaar op het telefoonnummer 06-42812303.


Beleefkaart

REGIO > Utrechts Landschap merkt dat veel mensen de natuur in hun eigen omgeving beter willen leren kennen en geeft daarom een Beleefkaart cadeau. Op de kaart staan de mooiste natuurgebieden en tips voor wandel- en fietsroutes. Utrechters kunnen de Beleefkaart aanvragen via www.utrechtslandschap.nl/ontdek. De provincie Utrecht is afwisselend, met heide, bossen, zandverstuivingen, veenweide en riviernatuur. Er zijn volop mogelijkheden om te wandelen en fietsen. Ga lekker op pad en ontdek hoeveel er te zien en te beleven is. Dat is niet alleen goed voor de gezondheid, maar vooral heel leuk! Ook in de natuur is het belangrijk om de coronarichtlijnen te volgen. Wees zuinig op elkaar én op de natuur! Houd afstand, blijf op de paden en neem afval weer mee naar huis. Controleer voor vertrek even op www.utrechtslandschap.nl of de hond mee mag naar een gebied. De informatiecentra van Utrechts Landschap zijn op dit moment nog gesloten.