Afbeelding

Onbezorgd wonen in de Maricken

Allerlaatste woningen in verkoop

REGIO > Tussen Amsterdam en Utrecht, nabij de Vinkeveense Plassen, ligt de Maricken. Een jonge wijk grenzend aan Wilnis, Mijdrecht en Vinkeveen, drie dorpen met elk hun eigen karakter.


Vanaf 17 juni zijn de allerlaatste woningen in deze gewilde wijk in verkoop. Er is keuze uit ruime gezinswoningen, verschillende typen twee-onder-een-kapwoningen en enkele bijzondere, vrijstaande eilandwoningen. Allen met een klassieke uitstraling, veel leefruimte en een heerlijk diepe achtertuin. Wonen op het eiland of aan een groene woonstraat? Het kan in deze gezellige, groene wijk die bijna compleet is.

De verkoop is via de website gestart op 17 juni. Ook kunt u op vrijdag 19 juni tussen 15.00 uur een 19.00 uur in het verkoopkantoor aan de Marickenlaan terecht voor alle informatie en mogelijkheden tot aankoop. Benieuwd naar het aanbod? Op de website vindt u meer informatie. www.demaricken.nl. In de Maricken voelen mensen zich snel thuis. Alle dagelijkse voorzieningen zoals winkels en scholen vindt u op loop- en fietsafstand. De Vinkeveense Plassen en andere bijzondere natuurgebieden liggen om de hoek. Door de centrale ligging en de goede bereikbaarheid is de Maricken een ideale woonplek voor mensen die werken in (de buurt van) Amsterdam en Utrecht. Onbezorgd genieten, dat kan in de Maricken. De Maricken leeft al volop. Al in 300 woningen wordt met plezier gewoond, zo blijkt uit de vele positieve reacties van nieuwe bewoners.

Gemeente De Ronde Venen en Bouwmaatschappij Verwelius B.V. werken nauw samen om de wijk tot een prettige leefomgeving te maken.