Het terras is corona-proof en klaar om van te genieten.
Het terras is corona-proof en klaar om van te genieten.

Balijepark bedankt gasten met zomerse aanbieding

DE MEERN > Nu de horeca weer gedeeltelijk open is en de zon schijnt, wil Balijepark in De Meern de zomer vieren.


Als dank voor de massale steun die zij in de afgelopen maanden kregen, en om die zware tijd definitief af te sluiten, trakteert eigenaar en chefkok Julien van Stokkem zijn gasten de komende 2 weken op een heerlijk zomerse aanbieding; reserveer een lunch van 3, 4 of 5 gangen en krijg één gang cadeau.

'Ik kan de mensen uit Leidsche Rijn, Vleuten, De Meern en zelfs ver daarbuiten niet genoeg bedanken. Zij hebben ons door deze moeilijke periode gesleept door massaal een High Tea, een High Wine of een culinair thuisgerecht te bestellen', aldus eigenaar Julien van Stokkem over de zware tijd voor de horeca. 'Ook zijn we overstelpt met lieve berichten. Daar ben ik zeer dankbaar voor.'

Om iets terug te doen, kunnen de gasten van vrijdag 19 juni tot en met zondag 5 juli genieten van een gratis dessertgang bij een drie-, vier- of vijfgangenlunch. En blijf dan vooral lekker lang natafelen, bijvoorbeeld op het ruim opgezette terras, want in tegenstelling tot veel andere restaurants werkt Balijepark niet met tijdslots. 'Voor ons is gastvrijheid de pijler waarop ons restaurant is gebouwd. Je moet hier eindeloos kunnen genieten zonder tijdsdruk. Daar doen we geen concessies aan', zo is de garantie van gastheer Julien van Stokkem.

Restaurant Balijepark is 7 dagen per week geopend vanaf 12.00 uur, op dinsdag vanaf 18.00 uur. Reserveren is verplicht en kan via www.balijepark.nl. Je kunt bij je reservering aangeven of je op het terras wilt zitten.