Afbeelding

Official F1® Racing Centre in The Wall

LEIDSCHE RIJN > Sinds begin deze maand kunnen Formule 1-liefhebbers voor het eerst racen in een speciaal ontworpen F1-simulator bij The Official F1® Racing Centre in The Wall.


Nu, 4 weken later, hebben al heel wat bezoekers zo’n gave F1-beleving ervaren. En er is meer: tijdelijk is hier nu ook een echte Formule 1-raceauto van Red Bull te bewonderen. Ondanks de opgelegde coronamaatregelen, waardoor er 30 mensen per uur binnen mogen zijn, heeft The Official F1® Racing Centre een mooie start gemaakt. Co-founder Floris Boers merkt veel enthousiasme bij de bezoekers: 'Degenen die komen, vinden het een mooie beleving en zijn positief verrast. Ze vinden het een zeer indrukwekkende formule en gaaf opgezet!' Veel Formule 1-fans, maar ook andere nieuwsgierige bezoekers hebben de unieke hot spot in The Wall al weten te vinden. 'Zo waren we in het eerste weekend op vrijdagavond en de zaterdag al bijna uitverkocht', aldus een trotse Boers.

Sinds vorige week hebben alle liefhebbers een extra reden om naar The Wall in Utrecht Leidsche Rijn toe te gaan. Een Red Bull Racing Formule 1-auto uit 2012 staat in The Official F1® Racing Centre tentoongesteld. Een unieke gelegenheid om eens een echte F1-wagen van dichtbij te bekijken. De auto is nog tot 14 juli te bewonderen.

Vanwege de coronamaatregelen is het momenteel verplicht om vooraf online te reserveren. Meer informatie vind je op www.thewall.nl/play/racing.